Kwaliteit & Hygiëne

Sushi Time heeft kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel staan. Om dit te waarborgen voeren wij elke 2 maanden bacteriologische tests uit op onze sushi producten, de rijst en de omgeving. We controleren dan of onze sushi gemaakt is in een schone omgeving en of dat onze medewerkers schoon gewerkt hebben zodat het eindproduct aan alle eisen voldoet. Tevens is dit een controle moment of alle werkprocessen die we bedacht en doorgevoerd hebben ook daadwerkelijk gedaan worden.

Indien er uit een van de testen blijkt dat het product niet aan de normen voldoet of hoger scoort dan wij wensen gaan we met ons team in gesprek over wat de oorzaak van deze uitslag kan zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit niet meer voorkomt. Ook wordt dan de controle op het team en het product aangescherpt.

Naast deze tests worden al onze vestigingen inclusief onze catering tak (tijdens diverse festivals en events) regelmatig bezocht door de Nederlandse Voedsel en Warenwet Autoriteit (NVWA) en één keer per jaar door een externe controleur welke dan aangeeft wat de verbeterpunten per vestiging zijn. De NVWA controleert ons op “aantoonbaar voedsel veilig” werken, wat wij doen door elke dag te controleren  op versheid van onze producten, schone werkomgeving en goede persoonlijke hygiëne. Op basis van al deze controles heeft onze centrale keuken een EG certificering van de NVWA ontvangen en staan we onder streng toeziend oog dat wij alles wat wij hierboven beloven ook daadwerkelijk doen.

 

SPAAR NINJA'S VOOR GRATIS SUSHI

SPAAR NINJA'S VOOR GRATIS SUSHI

Word nu Sushi Time Friend.

You have Successfully Subscribed!

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!