Spaar Ninja’s voor gratis sushi!

Als echte sushi liefhebber, wil je natuurlijk ook sparen voor gratis sushi. Ontvang punten bij elke bestelling**, waarmee je leuke kortingen krijgt op je volgende bestelling of kunt sparen voor bijvoorbeeld een Sushi Workshop.

5ninjaMeld je aan als “Sushi Time Friend” en bij besteding van elke euro** krijg je een punt (een ninja). Heb je 100 ninja’s gespaard, dan ontvang je meteen een “Friends voucher” t.w.v. € 5,00 welke je kunt inleveren bij je volgende bestelling of kunt sparen en later meerdere vouchers tegelijk kunt inleveren (let op de vouchers zijn een half jaar na uitgifte geldig). Ons Friends systeem werkt niet met pasjes, alles gaat digitaal, lekker makkelijk dus! Je ontvangt na aanmelden je pas digitaal en ook je vouchers ontvang je in de mail. Klik op de link in de mail en je digitale pas en vouchers worden automatisch in je wallet van je smartphone gedownload.

Word nu Sushi Time Friend en ontvang in 2017 nadat je je eerste bestelling hebt gedaan of dat je voor het eerst in een van onze restaurants bent geweest een extra “Friends voucher” t.w.v. € 5,00 als introductiebonus!! Deze voucher kun je dan de volgende keer besteden in onze restaurants, winkels of online. Ninja’s sparen kan momenteel in ALLE vestigingen, echter bij de vestiging Amersfoort momenteel alleen nog via online bestellingen, maar in de toekomst kan je ook sparen in de winkel zonder online bestelling.

** Je spaart bij elke order die je plaatst via www.sushitime.nl/bestellen of bij afrekenen in één van de vestigingen. Orders voor woensdag sushidag zijn uitgesloten van ninja’s sparen en ook van verzilveren van behaalde Friends-vouchers. Het is ook niet mogelijk te sparen via tussenpersonen zoals Thuisbezorgd, Foodora, Deliveroo, Uber, etc.

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!