SUSHI WORKSHOP

Sushi maken kan je ook zelf! Heb je dit ook altijd al zelf willen leren? Volg dan eens onze sushi workshop. Onder begeleiding van een professionele docent ga je zelf aan de slag. Verbaas ons en jezelf met je kunsten.

Heb je altijd al sushi willen leren maken?

Het is een kunst, maar wel ons vak. Wij leren het je graag. Je kunt je of inschrijven voor een open inschrijf workshop indien je groep kleiner is dan 10 personen. Ook is het mogelijk een aanvraag te doen voor een groepsworkshop als je groep uit minimaal 10 personen bestaat. Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam of New Babylon Den Haag of op een eigen geregeld de locatie gehouden.

Wat kun je verwachten?

Onze sushi workshops duren standaard 2 à 2,5 uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag. Je leert in deze tijd diverse soorten sushi te maken, nigiri, hosomaki, specialmaki en temaki (handrol) sushi. Tijdens de workshop staat er een lekker drankje voor je klaar en proosten we nog even met een glaasje saké. Voor het geval dat je dacht honger te krijgen, na het maken eet je je sushi meteen op. Dat betekent dus dat de workshop eigenlijk ook meteen een maaltijd is. Aan het einde van de cursus heb je nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kun je mee naar huis nemen om je thuisfront te verbazen met je geleerde kunsten.

Waar en wat kost het?

Elke week staan er workshops ingepland. De workshop kost € 50,00 per persoon. Interesse? Schrijf je dan snel in! 
(Inschrijven voor een workshop kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren of wijzigen. Bij reserveringen die binnen 48 uur geannuleerd worden zullen wij de kosten voor de workshop in rekening brengen)

INFORMATIE AANVRAAG GROEPSWORKSHOP

feest

 

Verjaardagsfeestje?
Doe een sushi kinderworkshop en wordt een mini-sushichef!

heerlijk verse sushi van Sushi Time

Trek gekregen in sushi?
Je kunt onze sushi ook makkelijk bestellen via onze webshop

Indien u met voucher betaalt, noteer dan hieronder de uitgevende instantie van de voucher en de code.

Sushi Kidsworkshop

Het jaarlijkse verjaardagsfeestje van de kinderen komt er weer aan. Wat te doen? Sushi maken natuurlijk!

We laten de kinderen (8-13 jaar) kennis maken met het zelf sushi maken met vis, groente en fruit. Er zit voor ieder kind wel iets bij dat ie lust, ook al is vis niet je favoriet. We gaan de gemaakte sushi natuurlijk meteen proeven, maar je mag ook nog een deel mee naar huis nemen om thuis mee te verrassen. Als laatste maak je nog een speciale sushi waarvan we zeker weten dat iedereen die lekker gaat vinden.

De workshop wordt gehouden bij Sushi Time WTC te Amsterdam en duurt maximaal 2 uur. Het is ook mogelijk dat we de workshop bij je thuis geven, dan dien je alleen rekening te houden met extra transport- en reiskosten.

Kosten voor een kids workshop voor 10 personen € 225, extra kinderen kosten €19,95 per kind. Het maximaal aantal kinderen per workshop is 15 kids. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wil jij ook zo’n leuk kinderuitje?

Vul dan hieronder het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!