SUSHI WORKSHOP
Sushi maken kun je ook zelf
Altijd al zelf sushi willen leren maken? Volg dan onze sushiworkshop. Onder begeleiding van een professionele docent gaat u zelf aan de slag.

Heb je altijd al sushi willen leren maken?

Het is een kunst, maar wel ons vak. Wij leren het je graag. Je kunt je of inschrijven met de open inschrijf workshops indien je groep kleiner is dan 10 personen of je kunt een aanvraag doen voor een groepsworkshop. Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam, New Babylon Den Haag of Stadshart Amstelveen gehouden.

Onze sushi workshops duren standaard 2 à 2,5 uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag. Je leert in deze tijd diverse soorten sushi te maken, nigiri, hosomaki, specialmaki en temaki (handrol) sushi. Tijdens de workshop staat er een lekker drankje voor je klaar en proosten we nog even met een glaasje saké. Na het maken eet je je sushi meteen op, dus de workshop is eigenlijk ook meteen een maaltijd. Aan het einde van de cursus heb je nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kun je mee naar huis nemen om je thuisfront te verbazen met je geleerde kunsten.

Elke week staan er workshops ingepland. De workshop kost € 50,00 per persoon. Interesse? Schrijf je dan snel in! 
(Inschrijven voor een workshop kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren of wijzigen. Bij reserveringen die binnen 48 uur geannuleerd worden zullen wij de kosten voor de workshop in rekening brengen)

INFORMATIE AANVRAAG GROEPSWORKSHOP

feest

 

Verjaardagsfeestje?
Doe een sushi kinderworkshop en wordt een mini-sushichef!

Indien u met voucher betaalt, noteer dan hieronder de uitgevende instantie van de voucher en de code.

Sushi Kidsworkshop

Het jaarlijkse verjaardagsfeestje van de kinderen komt er weer aan. Wat te doen? Sushi maken natuurlijk!

We laten de kinderen (8-13 jaar) kennis maken met het zelf sushi maken met vis, groente en fruit. Er zit voor ieder kind wel iets bij dat ie lust, ook al is vis niet je favoriet. We gaan de gemaakte sushi natuurlijk meteen proeven, maar je mag ook nog een deel mee naar huis nemen om thuis mee te verrassen. Als laatste maak je nog een speciale sushi waarvan we zeker weten dat iedereen die lekker gaat vinden.

De workshop wordt gehouden bij Sushi Time WTC te Amsterdam en duurt maximaal 2 uur. Het is ook mogelijk dat we de workshop bij je thuis geven, dan dien je alleen rekening te houden met extra transport- en reiskosten.

Kosten voor een kids workshop voor 10 personen € 225, extra kinderen kosten €19,95 per kind. Het maximaal aantal kinderen per workshop is 15 kids. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wil jij ook zo’n leuk kinderuitje?

Vul dan hieronder het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

SPAAR NINJA'S VOOR GRATIS SUSHI

SPAAR NINJA'S VOOR GRATIS SUSHI

Word nu Sushi Time Friend.

You have Successfully Subscribed!

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!