Sushi Time WTC te Amsterdam in het WTC gebouw.

Sushi Time heeft inmiddels 9 vestigingen en er komen er meer bij. Sushi Time heeft in totaal 3 restaurants waar gasten tevens sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in het WTC te Amsterdam zijn we op zoek naar versterking van ons team in de bediening, maar bij ons ben je dan ook bezig met het product sushi, met o.a. menu’s maken. Wij hebben niet zo’n strakke scheidslijn tussen bediening en keuken.

Jouw rol

In de ochtend start je met het team het restaurant en de take out balie op en dat betekent dus dat je de keuken meehelpt. Tijdens de lunch zorg je ervoor dat onze gasten vriendelijk worden ontvangen, een drankje krijgen en je legt hen het concept met de lopende band uit. Verder verzorg je de drankjes en eventuele sushi bestellingen geef je door aan de keuken. Je bent niet bang om een praatje te maken met onze gasten en geeft ze een gevoel van thuiskomen. In de avond draait het behalve in het restaurant ook om de bezorging aan huis/kantoor. Je helpt hier zowel je collega in de keuken en stuurt de bezorger ook aan om de order op tijd en netjes bij de klant te krijgen.

Jij bent

Je bent communicatief vaardig, representatief en niet bang voor een beetje afwisseling in je werk gedurende de dag. Je vindt het leuk om in een klein team te werken en je hebt affiniteit met het werken met food. Een beetje stress en hectiek is je ook niet vreemd en je houdt op drukke momenten je hoofd koel. Tevens vergeet je de gasten die in het restaurant zitten niet uit het oog. We gaan starten bij het begin:  “de bedieningskant” en leiden je steeds meer op in de keuken, zodat je zoveel mogelijk all-round ingezet kan worden.

What’s in it for you?

We bieden de mogelijkheid om zowel parttime als full time te werken. De diensten zijn van 10 tot 20 uur of van 12 tot 21:30 / 22:00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend zijn we gesloten. We bieden goede verdienste per uur en hoe meer je all-round inzetbaar bent hoe meer je kunt verdienen. Aangezien we 5 dagen in de week open zijn en er een aantal mensen ons team gaan verlaten zijn we op zoek naar een aantal mensen als aanvulling. Draag ook meteen een vriend of vriendin aan en we zullen dit belonen!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden om ons team te komen versterken? We ontvangen jouw motivatie en CV graag per mail via barbara@sushitime.nl.