Sushi Time zoekt collega'sJe vindt Sushi Time in diverse plaatsen in Nederland waaronder in het WTC te Amsterdam, waar we de lekkerste sushi bereiden en bezorgen. Sushi Time heeft naast pick-up & delivery winkels, ook restaurants en een grote catering afdeling. Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft. Voor het restaurant met afhaal en bezorg mogelijkheid in het WTC te Amsterdam zijn op zoek naar scooter koeriers of koeriers voor op de ebike,

Jouw rol
Je zorgt ervoor dat onze orders op de juiste manier van A naar B gebracht worden. Je bent verantwoordelijk voor het feit dat de order compleet is. Je plant je route(s) uit en overlegt met je collega’s hoe er gereden gaat worden. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je in de dalmomenten je collega’s meehelpt met het klaarzetten van de orders. Dat je nog geen sushi kunt rollen is uiteraard geen probleem, jij kunt in eerste instantie ook zorgen voor de toebehoren die erbij horen en voor de helpende hand in het team. Indien er geen orders te bezorgen zijn help je in het restaurant mee met het vullen van soja, wasabi en gember en afwas- en schoonmaak werkzaamheden.

Jij bent
Je bent een aanpakker en bent flexibel. Als je aan het werk bent verwacht je ook taken te krijgen ook al is dat meer dan alleen een order bezorgen. Je hebt goede wegenkennis van Amsterdam (Zuid) en Amstelveen. Je bent niet op je mondje gevallen en kunt met de klant goed communiceren over de order. Mocht er iets niet kloppen dan ben je bereid het uiterste te doen om de klant te helpen in samenwerking met je collega’s.

Sushi Time zoekt bezorgersWhat’s in it for you?
Wij bieden een afwisselende job waarbij het de ene dag enorm druk kan zijn in het bezorgen en de andere dag meer hulp nodig is in het restaurant. Ons team heeft door het vertrek van een aantal collega’s en ziekteverzuim versterking nodig dus we zouden het leuk vinden als je behalve zelf te solliciteren ook nog een vriend of vriendin aandraagt. Voor het aandragen van een vriend of vriendin hebben we een apart beloningssysteem. We bieden goede verdienste en hebben op alle dagen van de week werk van 17.00 tot 21.00/ 22.00 uur.

Interesse?
Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV. Mail naar Barbara van Son via barbara@sushitime.nl.