Ben je op zoek naar een bijbaan? Ben je naast je studie of andere werkzaamheden gemiddeld wel 1 dag of 1 avond per week of meer beschikbaar? Vind je het leuk om afwisselend werk te hebben? Kom dan werken bij het leukste bedrijf van Nederland : SUSHI TIME!

Wij zijn op zoek naar medewerkers die allround inzetbaar zijn in zowel bediening als keuken in de diverse vestigingen in WTC Amsterdam, Stadshart Amstelveen, New Babylon Den Haag, Baarn of onze Centrale produktiekeuken in Amstelveen. Werktijden zijn heel divers zowel doordeweeks als in het weekend, overdag en ’s avonds. In onze centrale keuken is het altijd ochtend werk van 6.00 tot 15.00 uur 7 dagen per week.

Salaris

Wij betalen boven minimum loon maar je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Wanneer je langer bij ons werkt is je prestatie ook zeker van invloed op je salaris. Je hebt geen keuken ervaring nodig, want sushi is zo’n specifiek product, wij leiden je intern op. Belangrijker vinden wij je mentaliteit, we zoeken aanpakkers, teamplayers en flexibele mensen. Als je solliciteert voor de vestigingen is het wel belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden bezit en representatief bent. Je zult veel klantcontact hebben dus je moet niet bang zijn om mensen aan te spreken.

Interesse? Mail dan je cv en korte motivatie naar info@sushitime.nl t.a.v René van Son