Aalsmeer: 20e Sushi Time vestiging

SushiTime AalsmeerSushi Time Aalsmeer zal 19 oktober 2021 haar deuren openen aan de Weteringstraat 1 te Aalsmeer. In dit relatief kleine winkeltje in de zijstraat van de winkelstraat in Aalsmeer kun je terecht voor onze heerlijke sushi & pokebowls. Je kunt er afhalen en uiteraard gaan we vanuit deze vestiging ook bezorgen. Dus wil je de lekkerste sushi in Aalsmeer en Uithoorn ontvangen? Ga dan naar onze webshop en bestel!

Openingsactie Aalsmeer: Win één jaar gratis sushi!

Als openingsactie verloten wij in de week van 01 december 2021 onder alle mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van Aalsmeer: één jaar lang gratis sushi. Schrijf je dus uiterlijk 30 november 2021 in voor de nieuwsbrief en wie weet ben jij onze winnaar! Wil je meer informatie over de actie, kijk dan op deze actie pagina. Op deze pagina staat de hele actie uitgelegd, wat moet je doen om het te winnen en hoe lang heb je hiervoor de tijd. Dus kijk snel hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

Maak kans op een jaar lang gratis sushi

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Aalsmeer geldt: WOENSDAG = SUSHIDAG. Op deze actie dag, geven wij 50% korting op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordelig onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend, dat zijn in het kort de voorwaarden.

Sushi Time Actieboxen

Elke Sushi Time vestiging  voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Aalsmeer

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma 

Zien we je snel bij Sushi Time Aalsmeer?

 

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: 16:00 tot 22:00 uur
Bezorgen dagelijks: 16:00 tot 22:00 uur

Contact

Weteringstraat 1
1431 BB Aalsmeer
T 0297-548184
aalsmeer@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!