Allergenen

Allergieën of intoleranties?

Wilt u graag meer weten over de allergenen in de sushi van Sushi Time? Neemt u dan een kijkje in onze webshop. Bij alle artikelen staan de allergenen vermeld. Ook kunt u deze PDF downloaden waarin u het totale assortiment vindt met de bijbehorende allergenen. Indien u een bepaald ingrediënt niet in uw sushi wenst, dan is het mogelijk de betreffende vestiging te informeren via het veld opmerkingen. Ook is het mogelijk vooraf contact te zoeken via email of telefonisch hierover.

Glutenvrij

Wij bieden klanten die graag glutenvrij willen eten ook de mogelijkheid om bij ons aparte knopje “glutenvrij” de specifieke sushi uit te zoeken. Het is ook mogelijk om bepaalde assortimenten glutenvrij te krijgen. Om een voorbeeld te noemen, onze California Lovers menu is voor een groot deel glutenvrij. De viseitjes (masago) bevatten echter wel sporen van gluten. Daarom is dit assortiment niet glutenvrij.

Vegetarisch

Eet u het liefst vegetarisch? Dat is bij Sushi Time ook mogelijk. In onze webshop vindt u een kopje vegetarisch. Daar vindt u al onze vega producten bij elkaar. Wij vragen u bij het bestellen als laatste in de opmerkingen te vermelden dat u graag vegetarisch eet. Wij houden hier dan bij het maken van uw bestelling rekening mee.

Zwanger

Bent u zwanger? Dan mag u ook bepaalde ingrediënten niet eten. Geeft u dit alstublieft aan bij het bestellen van uw sushi. Ook als u bepaalde producten apart geleverd wilt krijgen is het fijn als u dit in het opmerkingen veld vermeld. In onze webshop vindt u ook een kopje zwanger waar de producten te vinden zijn die u wel zou mogen eten.

EG Gecertificeerde keuken

Wij willen u er wel op attenderen dat onze sushi en rijst centraal geproduceerd worden in een EG gecertificeerde keuken. In deze keuken worden ook producten als ei, melk, mosterd, sesam, selderij, soja, schaaldieren en vis verwerkt.