All You Can Eat @ Sushi Time

WTC Amsterdam & Den Haag

All You Can Eat @ Sushi Time

Bij Sushi Time kun je in 2 restaurants All You Can Eat eten op specifieke momenten in de week. Op onze All you can eat avonden draait het normale assortiment rond op de lopende band met uitzondering van de sashimi en nigiri tonijn. Je kunt zoveel van de lopende band nemen als je wilt en je kunt uiteraard alles bij bestellen. We maken het graag vers voor je. Wil je weten wat er dan zoals ronddraait? Neem dan eens een kijkje op onze menukaart.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt een vast bedrag van € 23,25 per persoon voor de all you can eat. Kinderen tot 10 jaar betalen € 13,00 per kind en kinderen tot 12 jaar kunnen voor € 18,00 per kind genieten van de all you can eat sushi. Een kind ouder dan 12 jaar betaalt het normale tarief. Voor dit bedrag kun je onbeperkt genieten van onze sushi, salades, warme snacks etc. De drankjes dien je dan wel nog apart af te rekenen. We hebben geen rondes, geen regels, maar we verwachten wel dat iedereen verantwoord met eten omgaat en het niet verspilt.

In de maanden juni, juli en augustus 2020 hebben we een actie, bekijk onze blog hiervoor.

Waar en wanneer?

Je kunt bij Sushi Time All you can eat eten in 2 restaurants: in WTC Amsterdam & in Den Haag in New Babylon. In de maanden juni, juli en augustus 2020 kun je elke dag van de week kiezen voor All-you-can-eat. Na deze maanden kun je in het WTC te Amsterdam terecht voor de All you can eat avonden op donderdag en vrijdag avond vanaf 18.00 uur. En in Den haag op vrijdag avond vanaf 18:00 uur en de hele zaterdag en zondag. Wil je reserveren? Dat kan, klik dan op de buttons hiernaast!

 

 

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!