Lopende band Sushi Time Amstelveen Stadshart helaas tijdelijk nog gesloten

(Inmiddels zijn we weer sinds 11 juli 2020 open met ons restaurant, dus reserveer gewoon een plekje…)

Helaas mogen wij ons restaurant gedeelte in Amstelveen Stadshart nog niet openen. De Corona maatregelen die de overheid heeft gesteld, zorgen ervoor dat de Horeca1,5 meter afstand tussen gasten moeten garanderen. In het geval van Amstelveen Stadshart is dit lastig gezien er weinig ruimte is om elkaar te passeren, doordat we de sushibar zo in de ruimte hebben geplaatst dat er te weinig ruimte is om elkaar achterlangs te passeren.

Ook al is dit achter elkaar langs en is het gemiddelde gangpad van de supermarkt ook smal en kan men daar ook bijna geen 1,5 meter afstand houden. Regels zijn regels en bedrijven riskeren een fikse boete als ze zich niet aan deze gestelde regels houden. Dus zolang de maatregelen nog zo strak zijn als ze nu gesteld worden, betreuren wij het enorm, maar kunnen we alléén nog maar open blijven voor het afhalen van sushi of het laten bezorgen via Uber Eats en Deliveroo.Sushi menu's Amstelveen Stadshart

Sushi Acties

Om onze vast gasten toch te laten genieten van onze heerlijk verse sushi, hebben wij naast onze woensdag actie ook “Vrijdag sushidag” in het leven geroepen.Wat houdt dit dan in?

  1. Bestel uiterlijk de dag voor vrijdag voor 23:59 uur online.
  2. Je order afhalen op vrijdag tussen 15:00 en 18:00 uur.
  3. Bestel sushi menu’s en boxen, alléén op de gewone prijs van deze assortimenten en dus niet op de actieprijs, geldt de 50% korting
  4. De korting krijg je door bij het besteloverzicht de code “Extrasusdag” in te vullen. Verschijnt er geen korting, dan is de korting niet geldig of het tijdstip niet goed gekozen.
  5. De vrijdag sushidag is alléén geldig bij Sushi Time Amstelveen Stadshart, WTC Amsterdam of Den Haag.

Ondanks dat de gemeente ons het advies heeft gegeven niet open te gaan, zijn we toch op de achtergrond nog wegen aan het bewandelen of we toch nog creatief om kunnen gaan met de afstand. Helaas mag dit, op het moment van schrijven van de blog (08 juni 2020) nog niet. We hopen dan ook dat de overheid straks iets soepeler zal zijn met de 1,5 meter als we dit kunnen garanderen door bijvoorbeeld te werken met afscherming door middel van bijvoorbeeld plexiglas schermen. Maar vooralsnog moeten we jullie helaas nog even teleurstellen. Onze sushi aan de lopende band eten, is momenteel alléén mogelijk in WTC Amsterdam en in Den Haag. (daar hebben we elke avond nu All you Can eat)

Zien we je snel verschijnen om dan maar gewoon lekker thuis of op het plein op een bankje van onze sushi te genieten? Wij zijn blij als we je snel weer zien!

 

Lopende band Sushi Time Amstelveen