Amsterdam West: NIEUWE vestiging van Sushi Time (de 15e)

Sushi Time Amsterdam West is donderdag 10 juni 2021 geopend. In dit leuke pand aan de Jan van Galenstraat 287H hebben we deze winkel gevestigd waar je de allerlekkerste sushi kunnen afhalen en vanuit deze vestiging gaan we ook in Amsterdam West bezorgen. Ook hebben we zitplaatsen in de pandje dus als de vergunning eenmaal binnen is, dan kunnen we binnenkort ook gasten ontvangen.

Deze vestiging van Sushi Time zal worden gerund door Ihsane Oulad Omar en Driss Belkadi en hun team. Deze horeca tijgers zijn in Amsterdam niet onbekend en staan te popelen om Sushi Time verder te vertegenwoordigen in Amsterdam. Bij alle Sushi Time zaken kun je terecht voor producten zoals heerlijk verse sushi, pokebowls, sashimi en warme snacks.

 

Maak kans op een jaar lang gratis sushiOpeningsactie Amsterdam West: Win één jaar gratis sushi!

Als openingsactie verloten wij op een nog nader te communiceren datum onder alle mensen die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief van Amsterdam West. Wil je meer informatie over de actie, kijk dan op deze pagina. Op deze pagina staat de hele actie uitgelegd, wat moet je doen om het te winnen en hoe lang heb je hiervoor de tijd. Dus kijk snel hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

 

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Amsterdam West geldt straks: WOENSDAG = SUSHIDAG. Ook in Amsterdam hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordelig onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend, dat zijn in het kort de voorwaarden.

Sushi van Sushi Time Wijk Bij Duurstede

Sushi Time Actieboxen

Elke Sushi Time vestiging  voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Amsterdam West

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: 16:00 tot 24:00 uur
Bezorgen dagelijks: 16:00 tot 24:00 uur

Contact

Jan van Galenstraat 287 H
1056 CA Amsterdam
T 020-777 1651
amsterdamwest@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!