Sushi Time WTC te Amsterdam in het WTC gebouw.Sushi Time heeft inmiddels 10 vestigingen. In totaal 3 restaurants met lopende band waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in het WTC te Amsterdam zijn we op zoek naar een assistent Storemanager.

Hoe zien wij jouw rol als assistent Storemanager?

Het restaurant Sushi Time in het WTC te Amsterdam heeft zo’n 80 zitplaatsen. Momenteel is het restaurant 5 dagen per week open van maandag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 21.00 uur. Alle Sushi Time vestigingen krijgen hun rijst en ingrediënten en een deel van de rollen aangeleverd vanuit de Centrale keuken gelegen in Amstelveen. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant. We verwachten van jou dat je je verantwoordelijkheid neemt voor alle taken die gedaan dienen te worden in het restaurant, zoals opstarten, afsluiten en voldoende mise en place voor de dag erna.

We zijn op zoek naar mensen die de uitdaging zien om van een bestaande vestiging iets te maken en dit verder uit te bouwen. Mocht je droom zijn om ooit een eigen bedrijf te hebben dan zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden binnen Sushi Time

Wat houdt de functie in?

Als assistent Storemanager ben je meewerkend en verantwoordelijk voor het restaurant in de breedste zin des woords. Je start met je collega’s het restaurant op. Ook help je de chef met de sushi menu’s maken, de lopende band vullen met sushibordjes. Het restaurant dient ook opgedekt te zijn en je zorgt dat je klaar bent voor de lunch. Daarna draai je met zijn 3-en of 4-en de lunch shift. Daarna begint het opruimen en pauze houden, alvorens de voorbereidingen te doen voor de avond shift. Elke avond zijn we open met de lopende band en op donderdag & vrijdag avond hebben we all you can eat avonden. Je zorgt ervoor dat de avond ook weer goed verloopt, dat er voldoende mise en place is gedaan voor de dag erna. Tevens zorg je dat de schoonmaak in orde is en sluit het restaurant (de kassa) af.

Wie ben jij?

Jij bent :

  • een echte gastheer of gastvrouw waarbij horeca in het bloed zit;
  • liefst in bezit van Sociale hygiëne (of bereid het te halen) en kennis van HACCP;
  • een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
  • communicatief vaardig, weet hoe om te gaan met klachten en bent representatief;
  • goed in het leiding geven van je team. Je bent een teamplayer en ook een teambuilder. Je weet je team te motiveren en bent de ene keer onderdeel van, maar weet ook wanneer je erboven moet staan;
  • iemand die afwisseling van operationeel versus management erg leuk vindt;
  • stress bestendig;
  • oplossingsgericht, je kunt goed en snel schakelen en kan creatief oplossingen bedenken;

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Barbara van Son via barbara@sushitime.nl