[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.6″]

Sushi Time WTC te Amsterdam in het WTC gebouw.Sushi Time heeft inmiddels 10 vestigingen. In totaal 3 restaurants met lopende band waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in het WTC te Amsterdam zijn we op zoek naar een (assistent) bedrijfsleider met potentie tot (deels) eigenaar.

Hoe zien wij jouw rol als (assitent) bedrijfsleider?

Het restaurant Sushi Time in het WTC te Amsterdam heeft zo’n 80 zitplaatsen. Momenteel is het restaurant 5 dagen per week open van maandag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 21.00 uur. Alle Sushi Time vestigingen krijgen hun rijst en ingrediënten en een deel van de rollen aangeleverd vanuit de Centrale keuken gelegen in Amstelveen. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant.

Waarom staat er (assistent) bedrijfsleider en potentie tot eigenaar? Wij hebben zelf 6 eigen zaken van de 10 die er totaal zijn. Onze wens ligt er om uiteindelijk overal (deels) eigenaren in de winkels en restaurants te hebben staan. Maar omdat je eerst een bedrijf moet leren kennen voordat we van beide kanten weten welke kant we gezamenlijk opgaan, kun je starten als assistent bedrijfsleider of bedrijfsleider. Dat ligt eigenlijk voornamelijk aan jouw eigen capaciteiten en motivatie. Wij kunnen en willen je intern verder brengen tot uiteindelijk (deels) eigenaar. We zijn op zoek naar mensen die de uitdaging zien om van een bestaande vestiging iets te maken en dit verder uit te bouwen.

Wat houdt de functie in?

Als (assistent) bedrijfsleider ben je meewerkend en verantwoordelijk voor het restaurant in de breedste zin des woords. Je start met je collega’s het restaurant op. Ook help je de chef met de sushi menu’s maken, de lopende band vullen met sushibordjes. Het restaurant dient ook opgedekt te zijn en je zorgt dat je klaar bent voor de lunch. Daarna draai je met zijn 3-en of 4-en de lunch shift. Daarna begint het opruimen en pauze houden, alvorens de voorbereidingen te doen voor de avond shift. Elke avond zijn we open met de lopende band en op donderdag & vrijdag avond hebben we all you can eat avonden. Je zorgt ervoor dat de avond ook weer goed verloopt, dat er voldoende mise en place is gedaan voor de dag erna. Tevens zorg je dat de schoonmaak in orde is en sluit het restaurant (de kassa) af.

Daarnaast houdt je de kengetallen van het restaurant in de gaten (personeels% en inkoop%) en je probeert elke week weer te verbeteren hierin. Je bent creatief met leuke acties en vindt het leuk om dit ook via Social Media te delen. Je bent continue bezig hoe je het WTC gebied, kan aanspreken met onze diensten en producten.

Wie ben jij?

Jij bent :

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Barbara van Son via barbara@sushitime.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]