[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.6″ disabled=”off” disabled_on=”off|off|off”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.6″]

Vacature in Team Sushi Time BaarnVoor onze take out en delivery winkel te Baarn zijn we op zoek naar een bezorger die een scooter rijbewijs heeft. Je vindt Sushi Time in diverse plaatsen in Nederland waaronder in Baarn, waar we de lekkerste sushi bereiden en bezorgen. Sushi Time heeft niet alleen pick-up & delivery winkels maar ook restaurants en een grote catering afdeling. Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft.

Wat doet een Sushi Time bezorger?

Je zorgt ervoor dat onze orders op de juiste manier van A naar B gebracht worden. Je bent als bezorger verantwoordelijk voor het feit dat de order compleet is en alle toebehoren erbij zitten. Samen met je collega’s plan je in hoe en door wie er gereden gaat worden. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je in de dalmomenten je collega’s meehelpt met het klaarzetten van de orders en het vullen van sojsaus, wasabi, gember. Je sluit samen af met je collega’s dus je helpt hem of haar ook mee met het schoon achterlaten van de winkel.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker en je bent flexibel. Als je aan het werk bent verwacht je ook taken te krijgen ook al is dat meer dan alleen een orders bezorgen. Je hebt goede wegenkennis van Baarn, Soest en omstreken. Je bent niet op je mondje gevallen en kunt goed met de klant communiceren over de order. Stel dat er iets niet klopt dan ben je bereid het uiterste te doen om de klant te helpen in samenwerking met je collega’s.

Sushi Time zoekt bezorgersWat bieden wij jou?

Wij bieden een salaris boven minimum loon en een afwisselende job waarbij het de ene dag enorm druk kan zijn in het bezorgen en de andere dag meer hulp nodig is in de winkel. We zouden het leuk vinden als je niet alleen zelf solliciteert maar ook nog een vriend of vriendin aandraagt. Door vertrekkende collega’s vanwege studie en lange reizen zijn wij op zoek naar meerdere vervangers! We bieden goede verdienste en we hebben op alle dagen van de week werk van 17.00 tot 20.00 /20.15 uur.

Interesse?

Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV graag via de email naar Silvia van Zomeren via baarn@sushitime.nl.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]