Bezorgers Scooter of bezorgfiets

Sushi-Time-Amersfoort-Bezorgen

Voor diverse vestigingen zijn we op zoek naar bezorgers die onze sushi kunnen rondbrengen op de scooter of op de bezorgfiets. Je vindt Sushi Time in diverse plaatsen in Nederland waaronder :

  • Amersfoort
  • Amsterdam WTC
  • Amstelveen (Westwijk & Stadshart)
  • Baarn
  • Den Haag
  • Haarlem
  • Hilversum
  • Leiden
  • Utrecht

We bereiden en bezorgen daar de lekkerste sushi. Sushi Time heeft naast 3 restaurants in Amsterdam WTC, Den Haag en Amstelveen Stadshart ook 7 pick-up & delivery winkels. Daarnaast hebben we ook een grote catering afdeling. Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft.

Wat doen Sushi Time bezorgers?

Je zorgt ervoor dat onze orders op de juiste manier van A naar B gebracht worden. Bezorgers zijn verantwoordelijk voor het feit dat de order compleet is en alle toebehoren erbij zitten. Samen met je collega’s plan je in welke route er gereden gaat worden. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je in de dalmomenten je collega’s meehelpt met het klaarzetten van de orders, het vullen van sojasaus, wasabi, gember en het bedienen van de afwasmachine. Je sluit samen af met je collega’s dus je helpt hem of haar ook mee met het schoon achterlaten van de winkel of het restaurant.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker en je bent flexibel. Als je aan het werk bent verwacht je ook taken te krijgen ook al is dat meer dan alleen een orders bezorgen. Je hebt goede wegenkennis van de stad. Je bent niet op je mondje gevallen en kunt goed met de klant communiceren over de order. Stel dat er iets niet klopt dan ben je bereid het uiterste te doen om de klant te helpen in samenwerking met je collega’s.

Sushi Time zoekt bezorgersWat bieden wij jou?

Wij bieden een salaris boven minimum loon en een afwisselende job waarbij het de ene dag enorm druk kan zijn in het bezorgen en de andere dag meer hulp nodig is in de winkel. We zouden het leuk vinden als je niet alleen zelf solliciteert maar ook nog een vriend of vriendin aandraagt. Door vertrekkende collega’s vanwege studie en lange reizen zijn wij op zoek naar meerdere vervangers! We bieden goede verdienste en we hebben op alle dagen van de week werk.

Interesse?

Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV graag via de email naar de betreffende vestiging:

wil je dit artikel delen?