Sushi Time Bussum

Sushi Time Bussum opent haar deuren 9 mei 2022 met een spetterende openingsactie van 50% korting op onze menu's en boxen de gehele 1e openingsweek tot en met 15 mei 2022.
Sushi Time Bussum-pand2

Sushi Time Bussum heeft een lange verbouwing achter de rug, maar eindelijk is het dan zover….. Op 9 mei 2022 zijn onze deuren daar aan de Sint Vitusstraat 23 en 25 geopend, met zowel een Sushi Time als een Poke Time vestiging. In de Sushi Time vestiging kan je terecht voor onze heerlijke sushi, sashimi, warme snacks en beperkt assortiment Pokebowls. In de Poke Time vestiging hebben we de Poke Bowls uitgebreid en kun je ook je Poke Bowl zelf samen stellen.

Sushi Time Bussum

We willen natuurlijk vieren met iedereen dat we open zijn en dat doen wij met onze speciale actie voor de 1e openingsweek: 50% KORTING OP ALLE SUSHI MENU’S EN BOXEN. Zo stellen we iedereen in de gelegenheid om de sushi in onze nieuwste vestiging te proeven.

Wat moet je doen om gebruik te maken van deze actie?

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Doe je order minimaal 1 dag voor afhalen online via de onderstaande knop, dit is een speciale link naar de actie pagina waar de kortingen al zijn verwerkt in de prijs.
  • De korting is alléén geldig op afhalen en alléén geldig om de Menu’s en Boxen.
  • Kom de dag erna je sushi afhalen en sleep die mooie korting van 50% in de wacht.

Ook maakt iedereen die zich inschrijft op de nieuwsbrief kans op 1 jaar lang gratis sushi, wil je hier meer over weten, hoe je deze fantastische prijs kan winnen kijk dan op de pagina over de Winactie. Je dient je namelijk in te schrijven voor onze nieuwsbrief en als je daarna een bestelling doet bij deze nieuwste vestiging doe je automatisch mee met deze actie. De actie loopt tot en met 30 juni 2022.

Meer nieuws