Centrale Keuken

Online bestellen

Assortiment

Onze centrale keuken maakt 365 dagen per jaar verse sushi. Heeft u voor uw bedrijf sushi nodig om uw gasten of klanten te serveren? Dan kunt u hieronder een offerte aanvragen voor hele rollen sushi welke de centrale keuken kan maken. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Ter verduidelijking, hieronder zijn geen prijzen weergegeven, deze ontvangt u van ons na het doen van een aanvraag. Immers onze prijzen zijn afhankelijk van de frequentie en grootte van de afname.

Als bedrijf kunt u bij onze centrale keuken hele rollen inkopen welke wij gesneden of ongesneden aanleveren. Ook is het mogelijk om kant en klare assortimenten in te kopen die kunt u op deze pagina vinden. We zijn een bedrijf dat graag met u meedenkt dus mocht u wensen hebben en u kunt ze niet direct terug vinden op deze pagina, stuur dan een mail naar rene@sushitime.nl.

Ritten

Elke dag rijden onze koeriers ritten richting Leiden, Den Haag, Almere, Baarn, Hilversum, Amersfoort, Utrecht en regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem. We zitten dus op bepaalde tijden bij bepaalde plaatsen. U geeft hieronder een gewenste tijd aan en wij kijken of dit mee kan op de rit, dan betaalt u een rit bijdrage. Mocht uw order niet meekunnen op de rit, dan zullen de transportkosten hoger worden. Omdat we dit niet standaard kunnen inschatten bekijken we elke aanvraag op maat.

Particulier

Bent u een particulier? Dan kunt u het beste via onze webshop bestellen bij één van de 10 Sushi Time vestigingen.

Online bestellen:

Dagelijks begint onze productie om 06.00 uur en onze eerste ritten gaan om 09.00 uur rijden. Hieronder kunt u een verzoek voor een tijd aangeven. We nemen hierover altijd contact op, aangezien we ritten rijden en daarom op bepaalde tijdstippen op bepaalde plekken in Nederland rijden. We proberen zoveel mogelijk uw bestelling op onze ritten in te plannen om de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Onze minimale bestelgrootte is € 60,00 per order exclusief transportkosten.

Indien u kiest voor wel garnituur, geef hieronder dan aan hoeveel u wenst te ontvangen

California-Crab-Sushi

California-salmon-Sushi

California-Tuna-Sushi

California-Vegi-Sushi

Cream-Vegi-Sushi

Fried-Ebi-Sushi

Spicy-Crab-Sushi

Spicy-Salmon-Sushi

Spicy-Shrimp-Sushi

Sushi-Spicy-Tuna

Sushi-hoso-avocado

Sushi-hoso-crab

Sushi-hoso-omelet

Sushi-hoso-omelet

Sushi-hoso-tonijn

Sushi-hoso-zalm

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!