Sushi Time Franchisenemer worden?

Sushi Time is op zoek naar nieuwe franchisenemers. Sushi Time is een unieke franchise formule. Klanten kunnen bij ons verse sushi afhalen of thuis laten bezorgen.

De franchisegever levert elke dag o.a. verse rijst en vers gesneden vis en indien gewenst een halffabricaat sushi via koeltransport, naar alle winkels. Door deze unieke formule heeft de franchisenemer lagere personeelskosten en is de kennis m.b.t . bijvoorbeeld vis snijden en sushi rijst koken al goed uitbesteed. Continue kwaliteit en smaak zijn zo gewaarborgd.

Omschrijving nieuwe franchisenemer

  • Ondernemend ingesteld, ziet er een uitdaging in om in een bepaald gebied zijn klantenkring op te bouwen en uit te bouwen.
  • Zelfstandig, maar wil wel graag een sparringspartner en een basis concept.
  • Je vindt het leuk om vanuit de operatie de vestiging tot een succes te maken
  • Ervaring in vergelijkbaar vakgebied is een pré en kennis HACCP is wel een must.
  • Je kan een team aansturen en motiveren
  • Minimaal benodigd eigen vermogen € 20.000 . Gemiddelde investering voor een Sushi Time vestiging is afhankelijk van de locatie, maar  ongeveer €50.000. Benodigd kapitaal totaal dus € 70.000 minimaal plus iets achter de hand voor eventuele opstart verliezen.

Opleiding

Als nieuwe franchisenemer word je eerst getraind in de centrale keuken en een aantal eigen vestigingen, zodat je daarna zo goed mogelijk de zaak kunt leiden en de focus kunt leggen op maximalisering van het rendement!

Bij interesse graag een mail sturen naar recruitment@franchiseplus.nl met je motivatie en de regio waar je een Sushi Time zou willen starten.