Sushi Time Gorinchem

Sushi Time Gorinchem gaat op woensdag 27 januari 2021 open aan de Burgstraat 27 te Gorinchem. Deze nieuwste en inmiddels 12e vestiging van Sushi Time wordt gerund door Abid Ajiach, Chahida Ajiach en Chaima Boutrah. Dit drietal heeft dit kleine monumentale pandje mooi verbouwd en hier kunt u  Sushi Time sushi afhalen of zij kunnen alle producten thuis bezorgen zoals heerlijke sushi, pokebowls, warme snacks. We zijn open 7 dagen per week van 15.00 uur tot 24:00 uur en je kunt gedurende de hele openingstijd kiezen voor bezorgen, dus maak het jezelf makkelijk en blijf thuis en geniet van onze sushi, want wij komen het graag bij je brengen.

WIN EEN JAAR LANG GRATIS SUSHI

Als openingsactie verloten wij op 1 maart 2021 onder alle mensen die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en een eerste bestelling hebben gedaan bij Sushi Time Gorinchem één jaar lang gratis sushi. Wie wil dat nou niet winnen?

 

Jaar lang gratis sushiWat moet je doen voor een jaar lang gratis sushi?

Eigenlijk is het heel simpel en hoef je weinig te doen:

 • Je schrijft je in voor onze nieuwsbrief
 • Je krijgt dan automatisch een mail toegestuurd met een 15% kortingscode voor onze webshop.
 • Doe een bestelling en geniet van onze sushi, bevalt dit doe dan meer bestellingen, want hoe meer bestellingen hoe meer kans. Dus bestel je vanaf volgende week 4 keer tot 01 maart, dan zit je naam 4 keer in de pot waaruit we loten.
 • Alleen bestellingen via onze eigen webshop doen mee met de actie, dus geen bestellingen via Thuisbezorgd.
 • Onder iedereen die bestelt en ingeschreven staat voor de nieuwsbrief verloten we maandag 1 maart 2021 een jaar lang gratis sushi.
 • We maken op maandag 1 maart bekend wie de winnaar is!!

 

Wat mag je verwachten van een jaar lang gratis sushi?

 • Vanaf week 9, 02 maart 2021 heb je elke week recht op één verassingsbox ter waarde van € 40 gevuld met 40 stuks heerlijke sushi.
 • Elke week mag je zelf bepalen op welke dag je de box wilt komen ophalen en 52 weken lang kun je 1 box per week ophalen. Elke week dus 1 box en als je een week niet bestelt dan vervalt het recht op die box van die week. Het is niet mogelijk het aantal boxen op te sparen en meerdere boxen tegelijk te bestellen. Het is 1 box per week.
 • Je dient deze box altijd af te halen bij Sushi Time Gorinchem en deze box is ook alleen maar af te halen in die vestiging, niet in één van de andere vestigingen.
 • Je kunt de box alleen afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur of na 20:00 uur, dus niet in het spits moment.
 • De manier van bestellen van de box wordt nader afgesproken met de vestiging.

 

Woensdag Sushidag

Ook in Gorinchem hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina. Het is een hele leuke actie: Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend.

 

Sushi Time Actieboxen

Elke vestiging en dus ook Gorinchem voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

 

Nieuwsbrief vestiging Gorinchem

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag :15:00-23:00 uur
Bezorgen dagelijks: vanaf 15:00 uur

Contact

Burgstraat 27
4201 AA Gorinchem
0183-511744
gorinchem@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!