Sushi Time Gorinchem

Sushi Time Gorinchem is open sinds 27 januari 2021 aan de Burgstraat 27 te Gorinchem. Deze nieuwste en inmiddels 12e vestiging van Sushi Time wordt gerund door Abid Ajiach, Chahida Ajiach en Chaima Boutrah. Dit drietal heeft dit kleine monumentale pandje mooi verbouwd en hier kunt u Sushi Time sushi afhalen of zij kunnen alle producten thuis bezorgen zoals heerlijke sushi, pokebowls, warme snacks. We zijn open 7 dagen per week van 15.00 uur tot 22:00 uur en je kunt gedurende de hele openingstijd kiezen voor bezorgen, dus maak het jezelf makkelijk en blijf thuis en geniet van onze sushi, want wij komen het graag bij je brengen.

Woensdag Sushidag

Ook in Gorinchem hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina. Het is een hele leuke actie: Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend.

Sushi Time Actieboxen

Elke vestiging en dus ook Gorinchem voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Gorinchem

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: 15:00-23:00 uur
Bezorgen dagelijks: vanaf 15:00 uur

Contact

Burgstraat 27
4201 AA Gorinchem
0183-511744
gorinchem@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!