Heb je altijd al sushi willen leren maken?

Het is een kunst, maar wel ons vak en daarom leren wij  jou en je groep graag zelf sushi maken in een groepsworkshop. Je kunt je of inschrijven voor een open inschrijf workshop indien je groep kleiner is dan 8 personen. Maar is je groep 8 personen of meer plan dan een eigen datum en maak er een gezellige avond of middag van.

Wat houdt een groepsworkshop in?

Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam of New Babylon Den Haag of op een eigen geregelde locatie gehouden. De kosten zijn op een Sushi Time locatie € 50 per persoon voor een 2 à 2,5 uur durende workshop inclusief drankjes. Op een eigen locatie verandert de prijs aangezien wij de dranken dan niet regelen maar de locatie dit meestal doet, echter dan komen er weer transport kosten bij. Vraag daarom hiernaast een offerte op maat aan.

Dus heb je binnenkort een teamuitje, een vrijgezelle feest, een verjaardag, een familie dag of een andere leuke reden om iets samen te doen? Boek dan een sushi workshop en geniet van het maken en natuurlijk van het opeten.

OFFERTE AANVRAAG GROEPSWORKSHOP

Let op dit is een offerte aanvraag voor groepen van minimaal 8 personen. Indien uw groep kleiner is kunt u zicht voor de geplande data inschrijven op de pagina : beschikbare data

[wpforms id=”25378″]

We Love Sushi Box van Sushi Time

We love Sushibox

Geen zin om een workshop te volgen, maar wel zin in sushi? Bestel dan deze mooie We Love Sushi Box 26 stuks voor €29,50

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!