Groothandel in Sushi

Sushi maken is een vak. Dat zal iedereen beamen die dit weleens zelf heeft gedaan. Sushi rijst koken is een precies werkje, waar de kwaliteit van je sushi mee valt of staat. Laten wij bij Sushi Time nou HEEL goed zijn in sushi maken en in sushi rijst koken en dat allemaal dagvers, 365 dagen per jaar.

In Uithoorn staat onze nieuwe centrale keuken, waar wij grote aantallen sushi rollen en sushi rijst kunnen produceren. Elke dag produceren wij met constante kwaliteit onze producten in onze EG gecertificeerde keuken. Uiteraard ondersteunen wij onze eigen Sushi Time winkels in het proces van sushi maken, maar dit kunnen wij ook doen voor uiteenlopende klanten.

Denk hierbij aan diverse Horeca klanten die sushi op de menukaart hebben staan, maar bijvoorbeeld niet genoeg personeel hebben om dit zelf te maken, daar kunnen wij basis rollen voor maken. Klanten die werken met een All-you-can-eat Wereldkeuken concept, maar liever geen hele dure sushi chef’s in dienst willen. Maar denk ook eens aan bedrijfskantines, die 1x per maand een sushidag organiseren of bedrijven die een vergadering of een event organiseren waar ze graag sushi aan hun gasten willen serveren.

Voor al deze partijen zijn wij de perfecte partner. Sushi Time uw partner in dagverse sushi!

sushi groothandel wat doen we?

Wij zijn een centrale keuken die jouw bedrijf op sushi gebied kunnen ontzorgen. Hoe we dat invullen bepalen we gezamenlijk, waarbij onze specialiteit ligt op het maken van rollen sushi die we met onze 8 meter lange sushi robot maken en bijna niet te onderscheiden zijn van handgerolde sushi. We kunnen de rollen snijden in gewenste lengte, dus bijvoorbeeld 18 cm voor een hele rol of we kunnen de robot alle sushi al gesneden aanleveren.

Enige dat je dan nog zelf hoeft te doen is de rollen voorzien van een mooie buitenkant (zoals diverse kleuren sesam, masago (viseitjes), furikake (Japanse kruidenmix) of Shichimi pepers).

Wil je liever complete schalen sushi bestellen, kijk dan op onze zakelijke pagina.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Mail dan uw wensen naar ons sales team!

Sushi Time: uw partner in dagverse sushi.

Sushi-maken

Wil je inspiratie opdoen voor je eigen menukaart? Of gewoon kijken hoe onze Sushi Time winkels onze sushi verkopen? Kijk dan eens op onze website voor particulieren. Mocht je hulp nodig hebben met het integreren van sushi op je menukaart dan helpen wij je hier ook graag bij. Neem dan contact met ons op en mail sako@sushitime.nl.