Groupon

U heeft een Groupon voucher gekocht voor een assortiment. Heeft u een voucher gekocht voor locatie Nieuwegein? Ga dan direct door naar punt 7. Om de box te bestellen kun u op deze pagina de vestiging kiezen waarvoor u de bon gekocht heeft en het assortiment meteen online bestellen. Een paar spelregels:

  1. Allereerst dient u de grouponbox minimaal één dag voor afhalen te bestellen.
  2. Bij afhalen dient u de bevestiging van de webshop te laten zien;
  3. Vervolgens zullen wij u om de grouponvoucher vragen, dit is uw betaalbewijs, u dient deze mee te nemen of digitaal te laten zien op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon;
  4. LET OP indien u geen bevestiging van uw bestelling op de mail gekregen heeft is het niet goed gegaan en is de box niet besteld en staat deze ook niet klaar. Kijk ook even goed in uw spam-filter of de bevestiging daar terecht is gekomen;
  5. Feestdagen zijn uitgesloten van het inleveren van een grouponbon.
  6. Tenslotte kunt u de box die u besteld heeft NIET ophalen bij een andere vestiging. De voucher is alleen geldig voor de vestiging waar u hem voor gekocht heeft.
  7. Bij locatie Nieuwegein is het alleen mogelijk uw box te laten bezorgen. Voorwaarden 1, 3, 5 en 6 zijn ook van toepassing. Bij het bestellen op de site kunt u uw vouchercode noteren bij opmerkingen en ter verificatie vragen we u de voucher te tonen aan de bezorger.