Sushi Time Haarlem

De vestiging vind je schuin aan de andere kant van het Centraal Station Haarlem aan de Kruisweg. Sinds september 2012 is Sushi Time vertegenwoordigd in deze mooie stad. We zijn begonnen aan de Tempeliersstraat waar we na 3 jaar uit het pand gegroeid waren. Per november 2015 zijn we verhuisd naar de inmiddels erg mooie winkel aan de Kruisweg. Voor het geval dat je je bestelling wilt laten bezorgen staan onze koeriers voor je klaar, afhalen kan natuurlijk ook!

Dagverse sushi

Alle sushi wordt net zoals in alle vestigingen dagvers bereid door ons team onder leiding van eigenaren Job Vogel en Julian Vork. Met behulp van onze koeriers worden er dagelijks verse producten aangeleverd per vestiging. Sushi Time heeft niet alleen verse sushi maar ook andere producten, een voorbeeld hiervan zijn onze pokebowls.

Ons Team

Onze bezorgers staan dagelijks vanaf 16.30 uur klaar om de sushi rond te brengen, in het weekend zelfs vanaf 14.00 uur. De winkel is dagelijks geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur, in het weekend zijn we vanaf 14.00 uur al open! Voor een leuke baan in dit enthousiaste, dynamische, jonge team van deze vestiging, kijk op de pagina vacatures of mail vrijblijvend je cv naar Job Vogel via job@sushitime.nl.

Openingstijden

Dagelijks open van 15:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag al vanaf 14:00 uur

Bezorgen
Dagelijks vanaf 16:30 uur en in het weekend vanaf 14:00 uur​