Is de sushi van Sushi Time HALAL?

 

Vaak krijgen we vragen of onze sushi HALAL is. Daarom vonden wij het een goed idee om wat meer op de deze vraag in te gaan in een blog. De vraag die eigenlijk veelal bedoeld wordt, is of er alcohol gebruikt wordt in het bereiden van onze sushi. In veel sushi rijst gebruiken bedrijven Mirin (Japanse kookwijn) om de rijst azijn aan te maken en zoeter te maken. Bij Sushi Time doen dit niet, wij gebruiken rijstazijn, suiker en zout in een bepaalde verhouding die voor ons ideaal is en de beste smaak aan onze rijst geeft. Dus daarom wordt onze sushi rijst zonder alcohol gemaakt en dus voor iemand die het belangrijk vindt om geen alcohol te nuttigen is onze sushirijst en dus onze sushi veilig te eten.

Ook krijgen we vaak vragen over onze kip of deze HALAL is. Hieronder vindt je de certificaten van onze kip. Wij gebruiken Karaage (krokante kipstukjes) die we los verkopen en ook in een sushi rol verwerken als de crispy chicken rol. Daarnaast vind je bij ons yakitori in het assortiment (kipspiesjes in teriyaki saus) en ook die hebben we heerlijk verwerkt in een sushi rol, namelijk de crispy yakitori rol. Als laatste hebben krokante wakadori (kippendij) in het assortiment welke we verkopen op een overheerlijke pokebowl. Hieronder vind je de HALAL certificaten van alle kip.

Dus is het voor jou belangrijk om HALAL sushi te kunnen bestellen. Dan kun je gerust bij Sushi Time terecht. It’s simple…. it’s Sushi Time!