Sushi Time Hillegom

SushiTime AalsmeerSushi Time Hillegom zal op 10 januari 2022 haar deuren openen aan het Henri Dunantplein 83, te Hillegom. In deze mooie ruime zaak naast de DEKA markt kun je terecht voor onze heerlijke sushi & pokebowls. Je kunt er afhalen en uiteraard gaan we vanuit deze vestiging ook bezorgen. Dus wil je de lekkerste sushi in Hillegom en omstreken ontvangen? Ga dan naar onze webshop en bestel!

 

Maak kans op een jaar lang gratis sushi

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Aalsmeer geldt: WOENSDAG = SUSHIDAG. Op deze actie dag, geven wij 50% korting op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordelig onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend, dat zijn in het kort de voorwaarden.

 

Sushi Time Actieboxen

Elke Sushi Time vestiging  voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

 

Nieuwsbrief vestiging Hillegom

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma 

Zien we je snel bij Sushi Time Hillegom?

 

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zondag: 16:00 tot 21:00 uur
Bezorgen dagelijks: 16:00 tot 21:00 uur

Contact

Henri Dunantplein 83
2181 ES Hillegom
T 0252-349574
hillegom@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!