[elfsight_instagram_feed id="1"]

it's Sushi Time!

Kies jouw vestiging om de lekkerte sushi te bestellen!

[contact_vestigingen]

Woensdag Sushidag

Wat zijn de spelregels?

 1. Je dient online te bestellen, uiterlijk op dinsdag 24.00 uur
 2. Korting alleen geldig op de Menu’s en Boxen.
 3. De webshop toont de korting direct bij de boxen, dus als de webshop geen korting laat zien is er geen korting op het product.
 4. Alleen geldig op afhalen op woensdag na 15:00 uur.
 5. Op woensdag sushidag is het niet mogelijk om af te rekenen met cadeauvouchers van andere aanbieders dan Sushi Time bonnen. Bonnen van bijv. restaurantcadeau, dinercadeau, dinercheque, vvv-bonnen zijn niet geldig.
 6. Op Woensdag sushidag is het niet mogelijk actiecodes te verzilveren of gespaarde ninja vouchers te verzilveren. De woensdag sushidag is ook uitgesloten van het sparen van Ninja’s conform het Sushi Time Friends spaarsysteem
 7. Op Feestdagen geldt de actie niet. Dus mocht Kerst of Oudejaarsdag of Nieuwjaarsdag op een woensdag vallen dan is de actie niet geldig.

Mocht je problemen ondervinden met het bestellen, lees dan even onze blog met Tips & tricks over de Woensdag sushidag. Vanwege de drukte de afgelopen tijd hebben onze vestigingen snel het maximum aantal orders bereikt.

Sushi Time franchisenemer worden?

Sushi Time is op zoek naar nieuwe franchisenemers. Sushi Time is een unieke (soft) franchise formule. Klanten kunnen bij ons verse sushi afhalen of thuis laten bezorgen.

De franchisegever levert elke dag o.a. verse rijst en vers gesneden vis en indien gewenst een halffabricaat sushi via koeltransport, naar alle winkels. Door deze unieke formule heeft de franchisenemer lagere personeelskosten en is de kennis m.b.t . bijvoorbeeld vis snijden en sushi rijst koken al goed uitbesteed.Continue kwaliteit en smaak zijn zo gewaarborgd.

Omschrijving nieuwe franchisenemer

 • Ondernemend ingesteld
 • Zelfstandig, maar wil wel graag een sparringspartner en een basis concept.
 • Je vindt het leuk om vanuit de operatie de vestiging tot een succes te maken
 • Ervaring in vergelijkbaar vakgebied is een pré en kennis HACCP is wel een must.
 • Je kan een team aansturen en motiveren
 • Minimaal benodigd eigen vermogen € 20.000. Gemiddelde investering voor een Sushi Time vestiging is afhankelijk van de locatie, maar  ongeveer €70.000.

Opleiding

Als nieuwe franchisenemer wordt je eerst getraind in de centrale keuken en een aantal eigen vestigingen, zodat je daarna zo goed mogelijk de zaak kunt leiden en de focus kunt leggen op maximalisering van het rendement!

Bij interesse graag een mail sturen naar barbara@sushitime.nl met je motivatie en de regio waar je een Sushi Time zou willen starten.

Nieuwsbrief

Heeft u interesse in onze producten en diensten schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Klik hieronder op de link voor de vestiging bij u in de buurt. Wij sturen maximaal 1 x per week een mailing met leuke aanbiedingen en acties waar u als geïnteresseerde Sushilover dan als eerste over geïnformeerd wordt. Wij versturen onze mailing vanuit het programma Mailchimp. Als u uw gegevens achterlaat dan kunt u in ons privacy beleid lezen hoe wij hiermee omgaan.

U kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven wanneer u dat wenst. Met één druk op de knop kunt u zich uitschrijven. Maar we hopen natuurlijk dat u onze mailings interessant genoeg vindt.

[mc4wp_form id="718"]

Friends

Ninja punten sparen voor gratis sushi!

Als echte sushi liefhebber, wil je natuurlijk ook sparen voor gratis sushi: word lid van Sushi Time Friends. Ontvang punten bij elke bestelling**, waarmee je leuke kortingen krijgt op je volgende bestelling of kunt sparen voor bijvoorbeeld een Sushi Workshop.

Hoe werkt het sparen voor gratis sushi?

Sushi Time Friend NinjaMeld je aan als “Sushi Time Friend”. Bij besteding van elke euro** krijg je een punt (een ninja). Heb je 100 ninja’s gespaard, dan ontvang je meteen een Sushi Time Friends voucher t.w.v. € 5,00. Deze kan je inleveren bij je volgende bestelling. Je kunt ook doorsparen en later meerdere vouchers tegelijk inleveren.

Volledig digitaal

Ons Friends systeem werkt niet met pasjes. Alles gaat digitaal, lekker makkelijk dus! Je ontvangt na aanmelden je pas digitaal. Ook je vouchers ontvang je in de mail. Klik op de link in de mail en je digitale pas en vouchers worden automatisch in je wallet van je smartphone gedownload. Als je online bestelt via onze webshop geeft de shop na invullen van de persoonlijke gegevens de mogelijkheid om de gespaarde bonnen te verzilveren of te blijven sparen. Bestel je in een winkel of restaurant, laat je voucher dan scannen voor de korting.

Sushi cadeautje van Sushi Time voor Friends

Word nu Sushi Time Friend en ontvang nadat je je eerste bestelling hebt gedaan of dat je voor het eerst in een van onze restaurants bent geweest een extra “Friends voucher” t.w.v. € 5,00 als introductiebonus!! Deze voucher kun je dan de volgende keer besteden in onze restaurants, winkels of online. Ninja’s sparen kan momenteel in ALLE vestigingen. Bij de vestiging Amersfoort kan dit alleen via online bestellingen.

** Je spaart bij elke order die je plaatst via www.sushitime.nl/bestellen of bij afrekenen in één van de vestigingen. Orders voor woensdag sushidag zijn uitgesloten van ninja’s sparen. Ook het  verzilveren van behaalde Friends-vouchers is niet mogelijk op deze dag. Het is ook niet mogelijk te sparen via tussenpersonen zoals Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber, etc.

Meld je aan!