Toppers in de (open) keuken

Sushi Time heeft 10 vestigingen voornamelijk in de randstad en het Gooi. Anders gezegd hebben we 3 restaurants en 7 take-out & delivery winkels die we momenteel exploiteren. Voor onze vestigingen in Amstelveen Stadshart en WTC Amsterdam zijn we op zoek naar keukentoppers op full-time of part-time basis.

Hoe zien wij jouw rol als keukentopper?

Het restaurant Sushi Time in het Amstelveen heeft slechts 25 zitplaatsen aan de lopende band. Betekent dus dat je werkzaam bent in het midden van de lopende band, dus in een open keuken. Momenteel is het restaurant 7 dagen per week open van 10.00 uur tot 18:30 uur en donderdag een koopavond tot 21.00 uur. De vestiging WTC Amsterdam is maandag tot en met vrijdag open van 11:30 tot 21:00 uur. Hoewel de keuken van het WTC te Amsterdam een open keuken is, is deze achterin de winkel gesitueerd. Daardoor is de keuken minder open dan in Amstelveen. In het WTC ben je werkzaam naast onze Japanse chef en werk je samen met 2 of 3 mensen in een team van 4 à 5 man per dag. Daarentegen sta je in Amstelveen Stadshart meer zelfstandig te werken samen met 1 of 2 collega’s.

Wat houdt de functie in?

In onze vestigingen hebben we wel een verdeling tussen keuken en bediening, maar we helpen elkaar allemaal mee. Dat kan ook niet anders als je in zulke kleine teams werkt. Alle Sushi Time vestigingen krijgen hun rijst en ingrediënten en een deel van de rollen aangeleverd vanuit de Centrale keuken gelegen in Amstelveen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat elke dag onze gasten kunnen genieten van overheerlijke sushi en more. Je zorgt voor mooie sushi rollen die goed gepresenteerd worden op bordjes en in de menu’s voor de take out. Tijdens de lunch shift help je gasten en klanten. Je zorgt er met het team voor dat iedereen geholpen wordt en de sushi à la minute gemaakt wordt. Vervolgens gaan jullie opruimen en dan dient er voldoende mise en place gedaan te worden voor de dag erna. Tevens zorg je dat de schoonmaak in orde is en sluit het restaurant (de kassa) af.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

  • gewend is in een open keuken te werken;
  • keukenkennis en ervaring heeft, maar sushi kennis en ervaring is niet nodig. Wij leiden je intern op;
  • kennis en ervaring heeft met HACCP en alle regels betreft werkwijze en registratie welke daarbij komt kijken;
  • een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
  • communicatief vaardig, weet hoe om te gaan met klachten en bent representatief;
  • verantwoordelijkheid durft te nemen voor alle taken die er in de vestiging gedaan moeten worden.
  • stress bestendig is. Je bent oplossingsgericht en je kunt goed en snel schakelen en kan creatief oplossingen bedenken;

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Barbara van Son via barbara@sushitime en vermeld erbij dat je graag in aanmerking komt voor de keuken van Amstelveen en/of WTC Amsterdam of een combinatie van deze twee vestigingen.

wil je dit artikel delen?