ACTIE KIDS ETEN GRATIS:

Tijdens de schoolvakanties deelt Sushi Time uit! Alle kinderen tot en met 10 jaar eten dan gratis aan de lopende band of kunnen een gratis kids love sushi menu krijgen! De actie is geldig in de vestigingen Amstelveen Stadshart, WTC Amsterdam, Den Haag New Babylon, Sushi Time Baarn en Sushi Time Leiden.

Wat houdt het ook alweer in?

   • Sushi Time trakteert elk kind op maximaal 5 gratis bordjes naar keuze per kind! Een gratis kids-love-sushi menu t.w.v. € 6,00 bij een minimale besteding van € 27,50 is ook een optie.
   • Voor online bestellingen kan de code “kidsvak” gebruikt worden in onze webshop
   • Voor de restaurants geldt ieder kind dient onder begeleiding te zijn van minimaal 1 betalende volwassene. Deze volwassene mag ook een 2e kind meenemen voor een meerprijs van € 5,00 voor maximaal 5 bordjes naar keuze.
   • De actie is niet geldig op de gele, oranje en zwarte bordjes en drankjes zijn ook niet inbegrepen in deze actie.
   • De actie is geldig in de vestigingen WTC Amsterdam & Stadshart Amstelveen van maandag t/m vrijdag. In de vestiging New Babylon Den Haag gedurende de hele week. Aangezien onze vestiging Baarn en Leiden geen restaurants zijn (beide zijn take-out en delivery winkels), geldt daar alleen de kids-love-sushi menu deal. (gebruik de code kidsvak in onze webshop). In Baarn en Leiden kun je in de schoolvakanties ook elke dag terecht.
   • Niet in combinatie met andere acties (waaronder de woensdag sushidag actie), tenzij anders aangegeven.

Geldig tijdens alle onderstaande schoolvakanties

VAKANTIE  VAN TOT
Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018
Zomervakantie 07 juli t/m 02 september 2018
Herfstvakantie: 13 t/m 28 oktober 2018
Kerstvakantie  22 december 2017 t/m 06 januari 2018