[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sushi Time heeft 9 vestigingen in Nederland gecentreerd in de Randstad en het Gooi. Wij maken 365 dagen per jaar verse sushi in alle vestigingen. Centraal produceren we de rijst, snijden we de vis en maken een deel van de sushirollen. Elke dag leveren we onze eigen vestigingen vers aan. Tevens produceren wij sushi voor diverse restaurants, groothandels, cateraars, hotels, traiteurs en voor bedrijven die bijvoorbeeld vergaderingen of borrels in huis hebben. Voor onze centrale keuken zijn we per direct op zoek naar koeriers voor de auto (bestelbus) met werktijden tussen 8:00 en 17:00 uur, met wisselende werkdagen. Dus ook in het weekend en ook doordeweeks.

WIE BEN JIJ?
Jij bent een persoon die het leuk vindt om op zijn of haar werkdagen onze sushi van A naar B te brengen. Je hebt een goede wegenkennis (ook al hebben alle bussen wel navigatie), bent precies in het uitvoeren van je werk. Je houdt je aan de gemaakte afspraken met betrekking tot route, levering en gestelde bezorgtijden. Verder ben je iemand die meedenkt met het bedrijf en die signaleert. Jij bent tenslotte het uithangbord van ons bedrijf, dus signaleren indien onze klanten je informeren, indien de auto onderhoud nodig heeft, indien je de route / tijden niet kunt nakomen, etc.

WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?
Wij zijn een bedrijf dat 365 dagen per jaar open is, we kunnen je dan ook gegarandeerd een aantal dagen per week weAuto's Sushi Time Catering productiekeuken Amstelveenrk bieden. Je kunt bij ons fulltime of parttime aan de slag. Je werkt uiteraard zelfstandig, maar ook in teamverband. Want alleen als team kunnen wij elke dag onze klanten voorzien van de lekkerste en meest verse sushi. We bieden een goede werksfeer met goede verdiensten, welke worden bepaald n.a.v een eerste gesprek en proefdag.

Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar René van Son rene@sushitime.nl . Als je per direct kan beginnen is dat een pré.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]