Kwaliteit & Hygiëne van onze Sushi

 

Sushi Time heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom produceren wij onze rijst ook centraal in onze centrale productiekeuken in Amstelveen. Daarnaast hebben wij vele specialisten in dienst die goed om kunnen gaan met vis en dus zorgen voor een constante kwaliteit van onze sushi en de sushi ingrediënten. Voor Sushi Time is het heel belangrijk dat onze klanten in alle 10 de vestigingen en op alle events en festivals, dezelfde goede sushi kwaliteit krijgen., zodat elke sushi bij Sushi Time winkel hetzelfde smaakt. Om een continue kwaliteit te waarborgen staan we onder strenge controle van de NVWA. Dat is de consequentie van een EG Gecertificeerde keuken. De NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenwet autoriteit) bekijkt elk jaar of we ons houden aan alle regels die ervoor zorgen dat wij voedselveilig werken.

In onze vestigingen worden wij 4x per jaar gecontroleerd door Buro de Wit, dit is een controlebureau welke een kort lijntje heeft met de NVWA. Zij weten precies hoe wij met de hygiëne in een winkel om moeten gaan en controleren als ware zij de NVWA zijn. Zo worden al onze winkels scherp gehouden op het gebied van o.a. inrichting, hygiëne, procesbeheersing en schoonmaak. Zij bekijken de winkels, testen de kennis van het personeel en bemonsteren onze sushi. Zo kunnen we onze klanten met een gerust hart bedienen met goede sushi en indien er afwijkingen zijn kunnen we meteen sturen om ervoor te zorgen dat wij niet alleen hele lekkere sushi maken, maar ook een product dat voedselveilig is bereid.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je wel eens benieuwd hoe wij werken in onze centrale keuken of op vestigingsniveau, je bent altijd welkom voor een “letterlijk” kijkje in de keuken!

Vacatures Bussum

Vacatures Bussum

Sushi Time heeft inmiddels 20 vestigingen en er komen er steeds meer bij. En voor onze nieuwe vestiging in Bussum zijn we op zoek naar personeel. De vestiging Bussum zal open gaan rond eind november. Vacature Bussum, wat zoeken we? We zijn op zoek naar mensen die ons...

Lees meer
Productie medewerker

Productie medewerker

Vacature: Voor de Centrale keuken van Sushi Time in Amstelveen zijn wij vanwege uitbreiding per direct op zoek naar: Productiemedewerker(s) In onze centrale keuken maken wij 365 dagen per jaar de basis producten voor onze Sushi Time winkels en externe klanten zoals...

Lees meer
Productiemanager

Productiemanager

Vacature: Voor de Centrale keuken van Sushi Time in Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar: Productie- & kwaliteitsmanager Als productiemanager ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers op de vloer van de Centrale keuken van Sushi...

Lees meer
Vacatures Bussum

Vacatures Bussum

Sushi Time heeft inmiddels 20 vestigingen en er komen er steeds meer bij. En voor onze nieuwe vestiging in Bussum zijn we op zoek naar personeel. De vestiging Bussum zal open gaan rond eind november. Vacature Bussum, wat zoeken we? We zijn op zoek naar mensen die ons...

Lees meer
Productie medewerker

Productie medewerker

Vacature: Voor de Centrale keuken van Sushi Time in Amstelveen zijn wij vanwege uitbreiding per direct op zoek naar: Productiemedewerker(s) In onze centrale keuken maken wij 365 dagen per jaar de basis producten voor onze Sushi Time winkels en externe klanten zoals...

Lees meer
Productiemanager

Productiemanager

Vacature: Voor de Centrale keuken van Sushi Time in Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar: Productie- & kwaliteitsmanager Als productiemanager ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers op de vloer van de Centrale keuken van Sushi...

Lees meer