Leerdam: NIEUWE vestiging van Sushi Time

Sushi Time Leerdam is momenteel in bouw. We zullen eind april begin mei open gaan, Bij dit leuke pandje aan de Hoogstraat 66, zal je snel de allerlekkerste sushi kunnen afhalen en vanuit deze vestiging gaan we ook in Leerdam en omgeving bezorgen. Bij Sushi Time kun je terecht voor producten zoals heerlijk verse sushi, pokebowls, sashimi en warme snacks.

Maak kans op een jaar lang gratis sushiOpeningsactie Leerdam: Win één jaar gratis sushi!

Als openingsactie verloten wij op een nog nader te communiceren datum onder alle mensen die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief van Leerdam en een eerste bestelling hebben gedaan bij Sushi Time Leerdam één jaar lang gratis sushi. Wie wil dat nou niet winnen?

Wat moet je doen voor een jaar lang gratis sushi?

Eigenlijk is het heel simpel en hoef je weinig te doen:

  • Je schrijft je in voor onze nieuwsbrief
  • Je krijgt dan automatisch wanneer we open gaan of open zijn een mail toegestuurd met een 15% kortingscode voor onze webshop.
  • Doe een bestelling en geniet van onze sushi, bevalt dit doe dan meer bestellingen, want hoe meer bestellingen hoe meer kans. Dus bestel je vanaf opening tot de gestelde einddatum 4 keer, dan zit je naam 4 keer in de pot waaruit we loten.
  • Alleen bestellingen via onze eigen webshop doen mee met de actie, dus geen bestellingen via Thuisbezorgd.
  • Onder iedereen die bestelt en ingeschreven staat voor de nieuwsbrief verloten we een jaar lang gratis sushi.

Wat mag je verwachten van een jaar lang gratis sushi?

Vanaf de nog nader te communiceren datum heb je elke week recht op één verrassingsbox ter waarde van € 40 gevuld met 40 stuks heerlijke sushi

  • Elke week mag je zelf bepalen op welke dag je de box wilt komen ophalen en 52 weken lang kun je 1 box per week ophalen. Elke week dus 1 box en als je een week niet bestelt dan vervalt het recht op die box van die week. Het is niet mogelijk het aantal boxen op te sparen en meerdere boxen tegelijk te bestellen. Het is 1 box per week.
  • Je dient deze box altijd af te halen bij Sushi Time Leerdam en deze box is ook alleen maar af te halen in die vestiging, niet in één van de andere vestigingen.
  • Je kunt de box alleen afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur of na 20:00 uur, dus niet in het spits moment.
  • De manier van bestellen van de box wordt nader afgesproken met je in de vestiging.

Pokebowls-Vega-sushitime

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Leerdam geldt straks: WOENSDAG = SUSHIDAG. Ook in Leerdam hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordeling onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend.

Sushi Time Actieboxen

Elke vestiging en dus ook Sushi Time Leerdam voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Leerdam

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: nog in bouw
Bezorgen dagelijks: nog in bouw

Contact

Hoogstraat 66
4141 BD Leerdam
Telefoon nummer nog in aanvraag
leerdam@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!