Sushi Time Leiden

Deze vestiging heeft in februari 2014 haar deuren geopend en is inmiddels niet meer weg te denken uit het centrum van Leiden. Je kunt hier dagelijks terecht om af te halen of om te laten bezorgen. De winkel heeft een jong en dynamisch team onder leiding van onze nieuwe vestigingsmanager Ronald Boting. Ronald is aangesteld per 01 december 2017 om de vestiging te runnen. Met zijn jaren lange keuken ervaring gaat dit Ronald goed af.

Centraal wordt onze rijst geproduceerd in onze centrale keuken in Amstelveen. Daardoor krijgt u elke dag continue kwaliteit. Daarnaast  krijgt de vestiging dagelijks verse vis door de EG gekeurde centrale keuken geleverd. Daarmee maakt Ronald met zijn team de beste sushi voor je klaar, want dagelijks verse sushi is bij ons de nummer 1 prioriteit.

Sushi Time Leiden streeft er naar om iedere klant zo snel mogelijk een zo goed mogelijk product te geven. Onze vestiging streeft er bovendien naar om dit voor de meest aannemelijke prijs te doen.

Sushi Time is elke dag geopend van 15.00 tot 21.00 uur en onze bezorgers staan vanaf 16.30 klaar om de sushi rond te brengen. Echter op zaterdag openen we de deuren al wat eerder, namelijk om 13.00 uur. Vandaar dat onze bezorgers op zaterdag al vanaf 13.00 uur voor u klaar staan! Bestellen kan gemakkelijk via de onze webshop. Voor het geval dat u speciale wensen heeft, graag wil dat we rekening houden met allergiën of een opmerking heeft? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld aan het einde van het bestelproces in onze webshop.

Openingstijden

Dagelijks open van 15:00 tot 21:00 uur, zaterdag vanaf 13:00 uur

Bezorgen vanaf 16:30 uur, zaterdag vanaf 13:00 uur