Nieuwe 12 e Sushi Time winkel te vinden in Gorinchem

Website-FB-1jaargratis-sushi

Sushi eten is lekker en een blijvertje wat ons betreft. Daarom openen we in 2021 weer een nieuwe Sushi Time winkel namelijk onze 12e winkel gaat morgen, 29 januari 2021 open. Deze winkel is gevestigd in de plaats Gorinchem. In Gorinchem zitten nog weinig bedrijven die sushi bezorgen aan alle mensen die daar wonen en de omgeving, wij vonden het daarom een goede plek voor onze winkel aan de Burgstraat 27.

Eigenaren Sushi Time Gorinchem

De ondernemers van Sushi Time Driebergen, Abid Ajiach, Chahida Ajiach en Chaima Boutrah hebben de smaak te pakken. Ze zijn helemaal blij met hun winkel in Driebergen en aangezien ze met de familie ondernemen en echte ondernemers zijn kriebelde na een kleine 6 maanden het al weer om een nieuwe vestiging te openen. Na veel contact met het hoofdkantoor was de stap snel gemaakt zeker toen het pandje aan de Burgstraat 27 was gevonden in Gorinchem. Na een verbouwing van een paar maandjes, want het pandje was niet helemaal Sushi Time-proof toen we het gevonden hadden.

Openingsactie

Omdat we blij zijn met deze mooie nieuwe vestiging hebben we met de ondernemers een mooie openingsactie verzonnen. We geven namelijk 01 maart een super prijs weg: EEN JAAR LANG GRATIS SUSHI!!!!

Hoe werkt de actie?

Eigenlijk is het heel simpel en hoef je weinig te doen:

 • Je schrijft je in voor onze nieuwsbrief
 • Je krijgt dan automatisch een mail toegestuurd met een 15% kortingscode voor onze webshop.
 • Doe een bestelling en geniet van onze sushi, bevalt dit doe dan meer bestellingen, want hoe meer bestellingen hoe meer kans. Dus bestel je vanaf volgende week 4 keer tot 01 maart, dan zit je naam 4 keer in de pot waaruit we loten.
 • Alleen bestellingen via onze eigen webshop doen mee met de actie, dus geen bestellingen via Thuisbezorgd.
 • Onder iedereen die bestelt en ingeschreven staat voor de nieuwsbrief verloten we maandag 1 maart 2021 een jaar lang gratis sushi.
 • We maken op maandag 1 maart bekend wie de winnaar is!!

Wat mag je verwachten van een jaar lang gratis sushi?

 • Vanaf week 9, 02 maart 2021 heb je elke week recht op één verassingsbox ter waarde van € 40 gevuld met 40 stuks heerlijke sushi.
 • Elke week mag je zelf bepalen op welke dag je de box wilt komen ophalen en 52 weken lang kun je 1 box per week ophalen. Elke week dus 1 box en als je een week niet bestelt dan vervalt het recht op die box van die week. Het is niet mogelijk het aantal boxen op te sparen en meerdere boxen tegelijk te bestellen. Het is 1 box per week.
 • Je dient deze box altijd af te halen bij Sushi Time Gorinchem en deze box is ook alleen maar af te halen in die vestiging, niet in één van de andere vestigingen.
 • Je kunt de box alleen afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur of na 20:00 uur, dus niet in het spits moment.
 • De manier van bestellen van de box wordt nader afgesproken met de vestiging.

Dus schrijf je in, bestel en geniet …. Always Time 4 Sushi Time #AT4ST

Ps volg ons ook op Instagram SushiTimeGorinchem of volg Sushi Time Nederland

Meer nieuws