Sushi Time Nieuwegein: nieuwe Sushi Time vestiging (de 18e)

Sushi Time NieuwegeinSushi Time Nieuwegein is 02 augustus geopend. Aan de Weverstedehof 7a hebben we dit mooie pand omgetoverd tot een mooie Sushi Time vestiging. In deze winkel kun je de allerlekkerste sushi afhalen en uiteraard gaan we vanuit deze vestiging ook in heel Nieuwegein en IJsselstein bezorgen.

Deze vestiging van Sushi Time staat onder leiding van Said Akharouid en zijn dochter Ahlam Akharouid. Dit duo en hun team zijn klaar gestoomd om deze nieuwe vestiging in Nieuwegein tot een succes te maken. Bij al onze Sushi Time winkels kun je terecht voor producten zoals heerlijk verse sushi, pokebowls, sashimi en warme snacks.

Maak kans op een jaar lang gratis sushiOpeningsactie Nieuwegein: Win één jaar gratis sushi!

Als openingsactie verloten wij in de week van 15 september 2021 onder alle mensen die zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Nieuwegein. Wil je meer informatie over de actie, kijk dan op deze actie pagina. Op deze pagina staat de hele actie uitgelegd, wat moet je doen om het te winnen en hoe lang heb je hiervoor de tijd. Dus kijk snel hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Nieuwegein geldt: WOENSDAG = SUSHIDAG. Op deze actie dag, geven wij 50% korting op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordelig onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend, dat zijn in het kort de voorwaarden.

Sushi van Sushi Time Wijk Bij Duurstede

Sushi Time Actieboxen

Elke Sushi Time vestiging  voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Nieuwegein

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

Zien we je snel bij Sushi Time Nieuwegein?

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: 16:00 tot 23:00 uur
Bezorgen dagelijks: 16:00 tot 23:00 uur

Contact

Weverstedehof 7a
3431 HR Nieuwegein
T 030-2690188
nieuwegein@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!