Privacy Beleid

Privacy Beleid

Sushi Time behandelt uw persoonlijke gegevens met uiterste zorg. Hieronder kunt u lezen welke gegevens wij van u meten, herkennen of opslaan en waar wij uw gegevens eventueel voor gebruiken. Wij vragen uw gegevens als u een formulier invult voor informatie over onze producten of diensten, bij het inschrijven voor een nieuwsbrief voor één van onze vestigingen of we gebruiken uw gegevens voor statistieken (cookies). Verdere informatie over uw gegevens vindt u hieronder in ons Privacy Beleid.

Informatie formulier of inschrijving

Indien u informatie bij ons opvraagt dient u uw gegevens achter te laten. Wij ontvangen deze gegevens van u per email en zullen deze met zorg behandelen. Door het verstrekken van uw gegevens geeft u aan dat u wilt dat wij contact met u opnemen via mail of telefonisch. Hieronder in onze Privacy Verklaring vindt u meer informatie hoe wij uw gegevens verder behandelen.

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor de SUSHI TIME nieuwsbrief per vestiging, ontvangt u regelmatig communicatie (maximaal 2x per maand) met betrekking tot de ontwikkeling van onze producten en dienstverlening. Indien u deze informatie niet wilt ontvangen, kun u zich altijd uitschrijven via de link in de mailing.

Statistieken

Als u onze website bezoekt, slaan wij bezoekgedrag en informatie die uw webbrowser meestuurt op, om te kunnen meten op welke wijze onze website gebruikt wordt.

Privacy verklaring

Sushi Time Catering BV, een besloten vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd en kantoorhoudende Schweitzerlaan 74, 1187 JD Amstelveen, Nederland, (hierna: “SUSHI TIME”, “wij” of “ons”) is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verkregen via onderstaande websites van SUSHI TIME. In deze privacy- en cookie verklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij van u verkrijgen.

Wij respecteren de privacy van onze klanten en de gebruikers van onze websites en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens en vertrouwelijk wordt behandeld. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene verordening gegevens (AVG / GDPR) stelt. Dit betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren en de verwerking te beperken of te verwijderen.

Wij zijn de verantwoordelijke bij de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Het kan voorkomen dat deze privacy- en cookie verklaring in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken alleen gegevens die u zelf aan ons via de websites verstrekt of die wij verkrijgen door uw gebruik van de website. Samengevat verwerken wij de door u verstrekte persoonsgegevens enkel voor de volgende doeleinden:

  • Om uw bestellingen uit te voeren, u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling en om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, kortom om u gebruik te laten maken van onze dienstverlening;
  • Om de website verder te ontwikkelen en te verbeteren en voor u te personaliseren en u producten aan te kunnen bevelen die u mogelijk interessant vindt;
  • Het doen van marketing- en verkoopactiviteiten ten behoeve van onze dienstverlening zoals het versturen van een nieuwsbrief, echter uitsluitend na uw toestemming;
  • Om u te kunnen helpen bij het beantwoorden van uw vragen over onder meer onze producten en/of diensten.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere dan bovengenoemde doeleinden verwerken, tenzij u daar voorafgaand uitdrukkelijke toestemming voor heeft gegeven, dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met u zijn aangegaan of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Gebruik van persoonsgegevens

Wij verwerken de volgende categorieën van persoonsgegevens voor de in deze privacy- en cookie verklaring genoemde doeleinden:

  • NAW – gegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mail adres;
  • Geslacht;
  • IP-adres

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot uw accountgegevens afgeschermd is middels een gebruikersnaam en sterk wachtwoord en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten ten behoeve van de veilige overdracht van uw gegevens en communicatie.

Verstrekking van gegevens aan derden

Wij zullen uw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en verstrekken uw gegevens niet aan derde partijen zonder uw voorafgaand uitdrukkelijke toestemming of wanneer dit noodzakelijk is om uw bestelling af te kunnen handelen.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Bewaartermijn van uw gegevens

Wij bieden via onze websites verschillende diensten aan, waarbij wij u om gegevens kunnen vragen om uw verzoek te behandelen (onder andere voor het afhandelen van de door u gestelde vraag en/of het afhandelen van een bestelling). De gegevens die u aan ons toestuurt worden bewaard zolang als nodig is om uw bestelling af te kunnen handelen of voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw verzoek. Daarna zullen wij uw gegevens niet meer gebruiken. Indien er een opdracht of een order tot stand komt zullen wij u een factuur sturen en dienen wij ons te allen tijde te houden aan de wettelijke bewaartermijn zoals deze is vastgesteld voor de financiële administratie.

Nieuwsbrief

Via onze websites bieden wij bezoekers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief, waarmee wij hen periodiek zullen informeren over interessante informatie en nieuwtjes over Sushi Time. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de mailinglijst. Wanneer u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u ons dat laten weten door gebruik te maken van de opt-out mogelijkheid middels de daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief. De mailinglijst van de nieuwsbrief wordt in geen geval aan derden verstrekt.

Cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere het gebruik van onze (web)applicaties mogelijk maken en het gedrag van gebruikers analyseren. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van onze (web)applicaties kan beperken. Voor meer informatie zie onze cookieverklaring.

Inzage en wijziging

Indien u zich heeft ingeschreven voor een nieuwsbrief dan krijgt u een mail met uw gegevens die u gebruikt heeft bij deze inschrijving. Indien u die gegevens wilt wijzigen of verwijderen klikt u op de link in de mail.

Indien u uw gegevens heeft achtergelaten via één van onze contact formulieren, een bestelling heeft geplaatst via de webshop of u heeft ingeschreven voor een sushi workshop dan kunt u voor het wijzigen of verwijderen van uw gegevens een mail sturen naar info@sushitime.nl. Gelieve in deze mail te vermelden hoe u uw gegevens heeft achtergelaten en wat u wenst dat wij met uw gegevens doen (verwijderen of wijzigen).

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Vragen?

Wij helpen u graag verder als u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze privacy- en cookie verklaring of indien u kennis wilt nemen van de gegevens die wij van u verwerken of wanneer u gebruik wilt maken van uw rechten als betrokkene onder de huidige privacywetgeving. U kunt contact opnemen met ons via:
Telefoon: 020-4080306
E-mail: info@sushitime.nl

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u andere vragen of opmerkingen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u daarnaast ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

We Love Sushi Box van Sushi Time

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!