Sushi Time Purmerend: nieuwe Sushi Time vestiging (de 17e)

SushiTimePurmerendSushi Time Purmerend is 25 juni 2021 geopend. Aan de Westerstraat 130 hebben we een Monumentaal pandje omgetoverd tot een mooie Sushi Time vestiging. In deze winkel kun je de allerlekkerste sushi afhalen en uiteraard gaan we vanuit deze vestiging ook in heel Purmerend bezorgen.

Deze vestiging van Sushi Time staat onder leiding van Loukmane el Addouti. Deze topper en zijn team zijn klaar gestoomd om deze nieuwe vestiging in Purmerend tot een succes te maken. Bij al onze Sushi Time winkels kun je terecht voor producten zoals heerlijk verse sushi, pokebowls, sashimi en warme snacks.

Maak kans op een jaar lang gratis sushiOpeningsactie Purmerend: Win één jaar gratis sushi!

Als openingsactie verloten wij op 22 augustus 2021 onder alle mensen die zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Purmerend. Wil je meer informatie over de actie, kijk dan op deze actie pagina. Op deze pagina staat de hele actie uitgelegd, wat moet je doen om het te winnen en hoe lang heb je hiervoor de tijd. Dus kijk snel hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Purmerend geldt: WOENSDAG = SUSHIDAG. Op deze actie dag, geven wij 50% korting op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordelig onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend, dat zijn in het kort de voorwaarden.

Sushi van Sushi Time Wijk Bij Duurstede

Sushi Time Actieboxen

Elke Sushi Time vestiging  voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Purmerend

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

Zien we je snel bij Sushi Time Purmerend?

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: 16:00 tot 01:00 uur
Bezorgen dagelijks: 17:00 tot 01:00 uur

Contact

Westerstraat 130
1441 AT Purmerend
T 0299-842934
purmerend@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!