RESERVEREN VOOR ALL-YOU-CAN-EAT

Sushi Time WTC All You Can Eat

Bij Sushi Time te Amsterdam in het WTC gebouw kun je op donderdag en vrijdag avond van 17:30 tot 21:30 uur reserveren voor de All You Can Eat. Net als voor de lunch kun je bij ons reserveren aan de lopende band waar alle bordjes op ronddraaien of aan een tafeltje (je kunt de bordjes dan van de lopende band pakken of de chef’s je laten verrassen met allemaal heerlijkheden door een mix plankje aan tafel te bestellen). Doordat er beperkt plek is aan de lopende band, 30 zitplaatsen, kan het voorkomen dat wij contact met u opnemen als uw reservering aan de lopende band niet meer mogelijk is.

 

Wat kunt u verwachten?

Ons normale menu draait rond met uitzondering van nigiri tonijn en sashimi. Dit kunt u wel krijgen, maar daar betaalt u de normale prijs voor als extra. U kunt lekker pakken van de ronddraaiende sushitrein wat uw lekker lijkt. Er zullen zowel sushi, als warme snacks als salades ronddraaien. Vergeleken met andere All You Can Eat restaurants werken wij niet met rondes. Daarentegen vragen wij u wel rekening te houden met verspilling van voedsel en hetgeen u neemt wel te proeven en te nuttigen. Echter zijn er geen regels verbonden aan het niet opeten van de sushi.

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze producten een keer komen proeven? Reserveer dan snel een plekje.

Sushi Time maki buttonRESERVEREN ALL-YOU-CAN-EAT

U kunt alleen op donderdag & vrijdag avond all-you-can-eat sushi eten in ons restaurant.
Indien de datum er niet meer tussen staat dan is er geen online beschikbaarheid meer op die dag om te reserveren wij adviseren u dan te bellen met het restaurant met 020-5753200 voor de mogelijkheden.

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!