RESERVEREN VOOR ALL-YOU-CAN-EAT DEN HAAG

Reservering Den Haag All You Can Eat

Bij Sushi Time Den Haag in New Babylon bij het Centraal Station kun je op vrijdag avond en zaterdag en zondag de hele dag van reserveren voor de All You Can Eat sushi & more voor € 23,25 p.p. Er zijn maar beperkt aantal zitplaatsen dus een reservering is wel gewenst.

Wat kunt u verwachten?

Ons normale menu draait rond met uitzondering van nigiri tonijn en sashimi. Dit kunt u wel krijgen, maar daar betaalt u de normale prijs voor als extra. U kunt lekker pakken van de ronddraaiende sushitrein wat uw lekker lijkt. Er zullen zowel sushi, als warme snacks als salades ronddraaien. Vergeleken met andere All You Can Eat restaurants werken wij niet met rondes. Daarentegen vragen wij u wel rekening te houden met verspilling van voedsel en hetgeen u neemt wel te proeven en te nuttigen. Echter zijn er geen regels verbonden aan het niet opeten van de sushi.

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze producten een keer komen proeven? Plaats dan meteen een reservering en bemachtig een plekje.

Sushi Time maki button

RESERVEREN DEN HAAG ALL YOU CAN EAT

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is reserveren niet nodig. Op de vrijdag avond-, zaterdag- en zondag avond werken we met all-you-can-eat 2 uur onbeperkt eten van 17.30 tot 20:30 uur. Zaterdag en Zondag overdag geldt ook 2 uur onbeperkt eten.

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!