RESERVEREN VOOR ALL-YOU-CAN-EAT DEN HAAG

Reservering Den Haag All You Can Eat

< In verband met de corona sluiting door de overheid is het momenteel niet mogelijk om te reserveren>

Bij Sushi Time Den Haag in New Babylon bij het Centraal Station kun je op vrijdag, zaterdag en zondag avond reserveren voor de All You Can Eat sushi & more voor € 23,25 p.p.vanaf 17.00 uur. Er zijn maar beperkt aantal zitplaatsen dus een reservering is wel gewenst.

Wat kunt u verwachten?

Ons normale menu draait rond met uitzondering van nigiri tonijn en sashimi. Dit kun je wel krijgen, maar daar betaal je de normale prijs voor als extra. Je kunt lekker pakken van de ronddraaiende sushitrein wat je lekker lijkt. Er zullen zowel sushi, als warme snacks als salades ronddraaien. Vergeleken met andere All You Can Eat restaurants werken wij niet met rondes, maar geldt de prijs voor 2 uur onbeperkt eten. We vragen je wel rekening te houden met verspilling van voedsel en hetgeen je neemt wel te proeven en te nuttigen. Echter zijn er geen regels verbonden aan het niet opeten van de sushi.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze producten een keer komen proeven? Plaats dan meteen een reservering en bemachtig een plekje.

Sushi Time maki button

RESERVEREN DEN HAAG ALL YOU CAN EAT

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is reserveren niet nodig. Op de vrijdagavond vanaf 18.00 uur en zaterdag en zondag de hele dag werken we met all-you-can-eat 2 uur onbeperkt eten tot 21:00 uur. (Na 20:30 uur wordt de lopende band niet meer gevuld)

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!