Sushi Time restaurants WTC Amsterdam & Den Haag zijn weer open

Vanaf 01 juni mocht de horeca haar deuren weer openen na 2,5 maand gesloten te zijn vanwege de Corona situatie. Restaurant Sushi Time WTC Amsterdam en restaurant Sushi Time Den Haag zijn dan ook weer open. Wij zijn blij met de heropening van de horeca, want je kunt bij beide restaurants weer lekker aan de lopende band eten. Gelukkig kunnen we de plekken aan de lopende band zo indelen dat er altijd wel een goede manier is om 1,5 meter afstand te houden met andere gasten. Ook met ons personeel is de gepaste afstand nemen mogelijk, want onze lopende band die kunnen we gewoon gebruiken om zowel lekkere sushi als drankjes te serveren. En aan de tafeltjes hebben we extra plek gemaakt waar we de drankjes op afstand kunnen neerzetten.

Voldoende voorbereiding dus om Corona Proof bij ons te komen eten. Je hoeft alléén maar te reserveren. Om te vieren dat we weer open zijn kun je in de maanden juni, juli en augustus elke avond kiezen uit ons All You can Eat assortiment voor de actieprijs van € 25,00 per persoon inclusief 1 drankje naar keuze. Hierbij heb je de keuze uit Heineken bier, huiswijn, groene thee en gewone frisdrank (geen Japanse frisdrank en bier). Wat je kunt verwachten bij ons all-you-can-eat assortiment lees je hier.

Reserveren in de restaurants

We hebben de dag in een aantal tijdsblokken ingedeeld. Je kunt voor de lunch reserveren van 12.00 tot 13.15 uur en van 13.30 tot 15.00 uur. Voor diner kun je reserveren van 17.00 tot 19:00 uur of van 18:30 tot 20.30 uur. Je kunt zelf een keuze maken voor de lopend band of voor een tafel (in den Haag is het ook mogelijk om op het terras te reserveren). Heb je de bekende verkoudheidsklachten of griepverschijnselen, blijf dan thuis, anders ben je meer dan welkom om gezellig bij ons te komen eten.

Thuis Actie

In de Corona periode zijn we een actie gestart die lijkt op onze woensdag sushidag actie qua voorwaarden. Je krijgt van ons namelijk 50% korting op vrijdag op je sushi menu’s en boxen (volle prijs en niet op de actieprijs) als je de dag voor afhalen bestelt. Wat zijn de voorwaarden dan?

  • Alléén geldig bij online bestellen uiterlijk op donderdag 23:59 uur ;
  • Afhalen in onze 3 restaurants (WTC Amsterdam, Amstelveen Stadshart en Den Haag) tussen 15.00 en 18.00 uur;
  • Korting alléén geldig op sushi menu’s en sushi boxen, op de volle 100% prijs;
  • Korting wordt zichtbaar bij het invullen van de code “Extrasusdag” bij het betaaloverzicht;
  • Actie loopt t/m 30-06-2020.

Wanneer is het bij Sushi Time? We hopen je snel te zien!

 

Sushi Time WTC Amsterdam restaurant