Sushi bestellen met de Feestdagen

Op 24, 25, 26 en 31 december krijg je 20% korting op het hele assortiment, lees de voorwaarden

KIES EEN VESTIGING EN BESTEL

BESTELLEN MET DE FEESTDAGEN 24, 25, 26 & 31 DECEMBER

Tijdens de feestdagen bestel je onze sushi op 24, 25, 26 en 31 december 2020 met de speciale 20% korting

Bij de feestdagen hoort natuurlijk sushi!

Tijdens de feestdagen op Kerstavond, de Kerstdagen of met Oudejaarsavond is het heel lekker om sushi te eten. Dit jaar zullen de feestdagen anders zijn, minder uitgebreid in kleinere gezelschappen bij elkaar en ook thuis. Helaas is dit de werkelijkheid. Je kunt natuurlijk zelf sushi gaan maken, maar als je dit te veel werk vindt, dan kun je het ook bestellen. Maak het jezelf niet te moeilijk en bestel lekker sushi met een leuke korting van 20%. Je kunt nu al bestellen voor 24, 25 en 26 december, want onze webshop hebben we aangepast waardoor je nu 14 dagen vooruit kan bestellen.Je kunt kiezen uit het hele assortiment.

Voorwaarden 24, 25, 26 en 31 december

Er zijn weinig voorwaarden verbonden aan deze actie. Om gebruik te maken van de korting dien je je order minimaal de dag voor afhalen online te plaatsen. Dus bestel nu al voor één van de feestdagen en je kunt meteen profiteren van de actie door bij het besteloverzicht de code Feest20@ in te vullen. Je kunt dus kiezen uit ons gehele assortiment en de korting is geldig op 24, 25, 26 en 31 december 2020.

Kies de vestiging bij jou in de buurt en bestel zo snel mogelijk om zeker te zijn van je bestelling. Want mocht het aantal orders te hoog oplopen, dan moeten we helaas bepaalde dagen of tijden sluiten om te voorkomen dat het te druk wordt en het afhalen een beetje te reguleren. Mocht je meer willen weten over de openingstijden van je favoriete Sushi Time vestiging, bekijk dan even deze pagina. We zien je graag tijdens de feestdagen!

 

Sushi bestellen Feestdagen

Bestel diverse lekkere samengestelde boxen, waaronder onze heerlijke Celebration Box. Deze box bevat 48 stuks en met de genoemde korting kost deze box in plaats van € 48,75 slechts € 39,00. Een leuke en lekker box om samen te delen.

Wat zijn de spelregels voor het krijgen van deze korting?

  1. Je dient online te bestellen via de knoppen per vestiging op deze pagina, uiterlijk de dag voor afhalen voor 24.00 uur
  2. Gebruik de kortingscode Feest20@ en deze code geeft 20% korting op het gehele assortiment.
  3. Vul de korting bij de webshop in bij het betalingsoverzicht. Let op de de korting is alléén geldig bij afhalen.
  4. Als je gebruik wilt maken van de korting op 24, 25, 26 en 31 december 2019, is het niet mogelijk om af te rekenen met cadeauvouchers van andere aanbieders zoals bijv. restaurantcadeau, dinercadeau, dinercheque, vvv-bonnen.
  5. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties.