Sushi Catering
EEN FEEST AAN DE LOPENDE BAND
Sushi bestellen

Sushi Time Catering

Sushi serveren op je feestje? Natuurlijk kan dat. Sushi Time maakt er elke dag weer een feestje van, of het nu om één schaal sushi gaat of een heel buffet vol sushi en andere lekkernijen, geef je wensen door en wij regelen het. We kunnen de sushi ook live op je evenement bereiden vanachter een buffet of we kunnen een Vespa mini-foodtruck neerzetten. We kunnen zelfs zover gaan dat we een sushibar met lopende band leveren. Van klein tot groot…

Wil je alleen schalen sushi bestellen voor lunch, diner of borrel? Klik dan verder om naar de zakelijke pagina te gaan.

Sushi smaakt het allerlekkerst als het live voor je ogen bereid is: vers van de pers! Je kunt bij Sushi Time een sushi chef inhuren om op locatie sushi voor je te maken. Er zijn veel opties mogelijk:

Mogelijkheden

Of je een klein intiem feestje wilt organiseren of een enorm groot evenement te regelen hebt, je kunt hiervoor bij Sushi Time terecht. We kunnen diverse sushi gerelateerde invullingen geven aan je evenement. Denk hierbij aan:

Bowls & Rolls

Een sushi counter die we neerzetten waarachter vandaan we sushi en pokebowls kunnen serveren. Wil je geen counter maar liever een food truck, ook die zijn er in alle soorten en maten.

Sushibar met lopende band
Mag het nog wat luxer, dan kunnen we ook een mobiele lopende band neerzetten, waar we al onze lekkere hapjes op kwijt kunnen, lees hierover meer op de pagina Mobiele lopende band en vraag daar een offerte aan.

 

Interesse in live sushi maken op je event? Mail je gegevens voor je event voor een offerte op maat.

Catering-sushi-foodtruck

Woensdag 50% korting

Bestel je sushi vooraf en profiteer van 50% afhaalkorting informatie