Sushi Time is groothandel in verse sushi en sushi rijst.

sushitime-bestellen-keuken

De centrale productiekeuken van Sushi Time staat in Amstelveen in de wijk Westwijk. In deze bijna 600 m2 grote sushi fabriek beginnen wij in de vroege uurtjes met het maken van kilo’s sushirijst. Deze sushirijst (volgens geheim receptuur) is de basis van vele producten die deze EG gekeurde keuken maakt. Bij Sushi Time hebben we de filosofie dat de rijst top moet zijn, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben dat proces uit onze vestigingen te halen en te centraliseren. Dit zorgt voor een continue hoge kwaliteit, want zoals eerder aangegeven, het koken van goede sushirijst is een vak apart. Je kunt ons dus zien als een groothandel in o.a. kwalitatieve sushi rijst.

Elke dag maken we centraal, de basis rijst en vis voor de sushi die je in de 12 Sushi Time vestigingen kunt kopen. Elke vestiging kan zich dan focussen op goede sushi maken, in plaats van op rijst maken en vis snijden. Tevens maken we alle sushi voor onze catering tak, welke zich bezig houdt met alle feesten, partijen, festivals, etc op locatie in Nederland en België. Omdat we producent zijn van verse sushi, maken we dit behalve voor onze eigen vestigingen, natuurlijk ook voor vele klanten. Denk hierbij aan producten, zoals schalen, bakjes, maar ook hele rollen of alleen onze rijstproducten worden door diverse klanten afgenomen. We zijn zowel groothandel, voor als je echte grote aantallen wilt ontvangen, maar ook voor kleine orders kun je bij ons terecht.

Enerzijds produceren wij dus voor de zakelijke klanten zoals restaurants, hotels, groothandels, viswinkels en cateraars. Anderzijds maken we ook sushi voor eindgebruikers zoals bedrijven die voor een borrel sushi nodig hebben of particulieren die net wat meer nodig hebben dan paar bakjes sushi. Kortom zoek je een partner in verse sushi, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze minimale afname is € 75,00 ex BTW per order. Als je contact met ons opneemt proberen wij altijd te kijken of we je kunnen helpen met je vraag. Hetzij dat één van onze vestigingen je kan helpen, hetzij dat wij vanuit de centrale keuken je rechtstreeks kunnen helpen met je verzoek.

Elke dag rijden wij onze routes richting Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Driebergen en Baarn. Ook rijden we dagelijks richting Haarlem, Leiden, Den Haag en Gorinchem. Uiteraard is Amsterdam / Amstelveen onze thuisbasis en dus kunnen wij klanten in die omgeving bijna altijd op welke wijze dan ook wel helpen met hun sushi vraagstuk. Sushi Time, de groothandel, is 365 dagen per jaar geopend.

Dus vertegenwoordig je een bedrijf welke bijvoorbeeld op zoek is naar een goede producent / leverancier van verse sushi? Of ben je op zoek naar goede sushirijst voor de pokebowls op de menukaart? Binnenkort wellicht iets te vieren en dien je daarvoor iets aan eten te regelen? Denk dan eens aan de mogelijkheden van Sushi Time. Klik op de rode button voor het assortiment van onze centrale keuken.

Fresh sushi…. Fair Price

Meer nieuws