Sushi Workshop

Sushi maken kan je ook zelf! Heb je dit ook altijd al zelf willen leren? Volg dan eens onze sushi workshop. Onder begeleiding van een professionele docent ga je zelf aan de slag. Verbaas ons en jezelf met je kunsten van het sushi maken.

Heb je altijd al sushi willen leren maken?

Het is een kunst, maar wel ons vak. Wij leren het je graag. Je kunt je of hiernaast inschrijven voor een geplande datum, zoals wij het noemen de open inschrijf workshop, indien je groep kleiner is dan 8 personen. Ook is het mogelijk een aanvraag te doen voor een groepsworkshop als je groep uit minimaal 8 personen bestaat. Onze workshops worden in onze centrale keuken in Uithoorn (Johan Enschedeweg 1a, te Uithoorn) gegeven of op een eigen geregeld de locatie gehouden.


Workshop cadeau geven?

Het perfecte cadeau voor jou en je creatieve familie of vrienden? Geef een workshop sushi maken cadeau!

Wat kun je verwachten?

Onze sushi workshops duren standaard 2 à 2,5 uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag. Je leert in deze tijd diverse soorten sushi te maken, nigiri, hosomaki, specialmaki en temaki (handrol) sushi. Tijdens de workshop staat er een lekker drankje voor je klaar en proosten we nog even met een glaasje saké. Voor het geval dat je dacht honger te krijgen, na het maken eet je je sushi meteen op. Dat betekent dus dat de workshop eigenlijk ook meteen een maaltijd is. Aan het einde van de cursus heb je nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kun je mee naar huis nemen om je thuisfront te verbazen met je geleerde kunsten.

Wat kost het?

Elke week staan er workshops ingepland. De workshop kost € 55,00 per persoon. Interesse? Schrijf je dan snel in! Inschrijven voor een workshop kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren of wijzigen. Bij reserveringen die binnen 48 uur geannuleerd worden zullen wij de kosten voor de workshop in rekening brengen.

Schrijf je hier in voor een open inschrijf sushi workshop.

Maak hiernaast je keuze voor een datum voor de Sushi Workshop