Tiel: 13e vestiging van Sushi Time in Nederland

Sushi Time Tiel is donderdag 29 april 2021 open gegaan!!! In dit mooie hoekpand aan de Sint Agnietenstraat 32 in Tiel kan je  de allerlekkerste sushi afhalen of laten bezorgen in en in omgeving van TIel. Deze 13e vestiging van Sushi Time serveert heerlijke sushi, pokebowls, warme snacks. We zijn 7 dagen per week open vanaf 16.00 uur tot in de late uurtjes, zodat je ook kun laten bezorgen nadat je bijv laat thuis bent gekomen van werk.

 

Jaar lang gratis sushi in TielWoensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Tiel geldt : WOENSDAG = SUSHIDAG. Ook in Tiel hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordeling onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend.

 

Sushi Time Actieboxen

Elke vestiging en dus ook Sushi Time Tiel voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

 

Nieuwsbrief vestiging Tiel

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

 

 

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 15:00-23:00 uur
Bezorgen dagelijks: vanaf 16:00 uur

Contact

Sint Agnietenstraat 32
4001 NB Tiel
0344-225006
tiel@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!