Tips & Tricks voor Woensdag Sushidag 50% korting

woensdagsushidag-sushi-woensdag-korting

Je kent onze actie “woensdag sushidag” wellicht al, waarbij we 50% korting geven op onze sushi menu’s en boxen. We verwachten bij deze actie van jou alleen dat je de dag voor afhalen even online en bestelling plaatst en we geven alleen korting op de sushi menu’s en de 100% prijs van de boxen (niet op de actieprijs). Simpele actie zou je zeggen!

Dat blijkt ook, want de afgelopen 4 weken zijn jullie massaal gaan bestellen, waardoor we een aantal vestigingen hebben gehad die al heel vroeg op dinsdag avond “vol” zaten. Wat betekent dit zou je zeggen? Wij hebben met elkaar per vestiging een maximaal aantal orders afgesproken. Dit is gebaseerd op de koelruimte we hebben en de mankrachten die we kunnen inzetten. Zeker gezien de corona situatie waar we inzitten en het 1,5 meter afstand beleid dat ook wij voor onze medewerkers zoveel mogelijk in ere houden, is dit maximum aantal orders ontstaan.

Hoe kun je nou toch genieten van de actie? Hieronder wat “tips & tricks”.

  1. Als je favoriete vestiging helaas het maximum aantal orders heeft bereikt, dan kun je natuurlijk uitwijken naar een vestiging in de buurt. Sushi Time heeft momenteel 10 vestigingen en we zijn bezig met een aantal nieuwe “mobiele” verkooppunten, maar daarover later meer.
  2. Je kunt je bestelling als vanaf donderdag plaatsen voor de woensdag die komen gaat. Dus plaats je bestelling zo vroeg mogelijk, dan ben je verzekerd van je order.
  3. Qua ophaaltijd is 17.00 uur favoriet en om 18:00 uur/ 18:30 uur begint onze gewone avond spits. Probeer dan ook je ophaaltijd voor 17.00 uur of na 18:30 uur te kiezen om sneller je bestelling te kunnen halen.

 

LET OP BELANGRIJKE MEDEDELING

In onze 3 restaurants die vanwege de Corona situatie beperkt open zijn hebben we besloten om de komende 2 weken een extra dag in te lassen voor de 50% actie: namelijk de VRIJDAG SUSHIDAG. Dus op vrijdag 17 april en 24 april kun je in Amstelveen Stadshart, WTC Amsterdam en in New Babylon Den Haag tussen 15.00 en 18.00 uur ook op vrijdag sushidag met 50% afhalen. Dezelfde voorwaarden zijn van toepassing:

  • Uiterlijk de dag voorafgaand aan de vrijdag 17 en 24 april voor 24.00 uur online bestellen via de normale webshop link sushitime.nll/bestellen
  • De 50% korting wordt gegeven door bij het BESTELOVERZICHT de code “Extrasusdag” in te vullen. De korting wordt dus pas zichtbaar na op de knop BESTELLEN te drukken en de code te hebben ingevuld.
  • Kies voor afhalen op vrijdag 17 april of  vrijdag 24 april tussen 15:00 en 18:00 uur. Alléén in dat tijdsbestek geeft de kortingscode 50% korting
  • Alléén in de vestigingen Amstelveen Stadshart, WTC Amsterdam en in New Babylon Den Haag is de VRIJDAG een extra sushidag. In alle andere vestigingen geldt deze korting NIET.
  • De korting is bij wijze van test geldig voor deze 2 vrijdagen (17 en 24 april 2020).

Zien we jullie snel op woensdag of 2x op vrijdag? Tot snel!

Meer nieuws