SUSHI TIME UTRECHT

Sushi Time UtrechtDeze vestiging opereert vanuit hartje Utrecht vlakbij het Neude. Ook in deze vestiging kun je weer je favoriete sushi afhalen of door ons laten bezorgen. De vestiging staat per 01 april 2019 onder leiding van Ali en Raouf Zaker. Ali, zijn vader en hun team slagen er elke dag weer in om alle orders zo snel mogelijk te bezorgen.Kwaliteit staat voorop , elke dag weer maken we verse sushi en met continue kwaliteit, want de basis ingrediënten worden aangeleverd door onze centrale keuken ui Amstelveen.

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Wilnis geldt: WOENSDAG = SUSHIDAG. Op deze actie dag, geven wij 50% korting op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordelig onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend, dat zijn in het kort de voorwaarden.

Sushi Time Actieboxen

Elke Sushi Time vestiging  voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief vestiging Utrecht

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma 

Zien we je snel bij Sushi Time Utrecht?

 

Openingstijden
Dagelijks open van 16:00 tot 21:00 uur
Bezorgen
vanaf 16:30 uur

 

Contact

Lange Jansstraat 2
3512 BB Utrecht
T 030-2218385
utrecht@sushitime.nl
Routebeschrijving

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!