[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Je vindt Sushi Time in diverse plaatsen in Nederland waaronder in Haarlem en Utrecht. In elke vestiging bereiden en bezorgen we dagelijks onder andere de lekkerste en verste sushi. Sushi Time heeft naast pick-up & delivery winkels, ook restaurants en een grote catering afdeling. Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft. Voor de winkels in Haarlem en Utrecht zijn we op zoek naar een assistent bedrijfsleider (m/v) bij voorkeur met ervaring in horeca en/of keuken.

Jouw rol

Inhoudelijk richt jij je binnen het huidige team op de inrichting van de winkel, de kwaliteit van het assortiment, de bezorg snelheid en daarnaast het informeren van de klant en de verkoop in de winkel/ aan de telefoon. Je zorgt samen met je collega’s dat onze bezoekers een goede ervaring hebben en naar buiten lopen met nieuwe inzichten en een grote glimlach op het gezicht. Je weet alles over de producten en de herkomst te vertellen. Als assistent bedrijfsleider ben je onder andere eindverantwoordelijk voor de organisatie, bezorgers, identiteit, assortiment, kwaliteit, faciliteiten en omzet van Sushi Time. Je werkt actief aan de groei van het team, het concept en de omzet. In de middag open je de winkel en zorgt dat die er elke dag weer fantastisch bij staat. Je helpt klanten, rekent af, je zorgt dat de omzet groeit door productpresentatie en nieuwe producten en bereidingen. In de keuken bereidt je de producten en je laat klanten proeven. Onder andere houd je de dagomzetten in de gaten en signaleert kansen in verkoop en organisatie en werkwijze van het team. Je lost problemen die zich voordoen op en zorgt dat winkel, bezorgers en keuken goed functioneren. Je werkt op week- en weekenddagen.

Jij bent

Je bent een communicatief, klant- en teamgericht en commercieel persoon met een passie voor food. Je houdt ervan klanten alles te vertellen over goed eten je weet van aanpakken. Je beschikt over keukenvaardigheden en dus kan je indien mogelijk bijspringen in de keuken. Ervaring in een Retail omgeving heb je, je hebt zicht op en je bent betrokken bij actuele food trends. Ook vindt je het leuk om te denken in kansen maar ook in mogelijkheden. Bij voorkeur heb je de capaciteit en ambitie om het concept van de winkel door te ontwikkelen en mogelijk ook uit te rollen in andere steden.

What’s in it for you?

Wij bieden een leuke omgeving met jonge ondernemers in food, een leuk team en ook de ruimte om te ontwikkelen. Je doet ervaring op in een groeiende pick-up & delivery branche. Een functie van 32 tot 40 uur per week met een passend salaris dat bestaat uit een vast deel maar ook een variabel gedeelte gebaseerd op resultaat.

Sollicitatie?

Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV graag per mail. Mail naar Job Vogel via job@sushitime.nl. Als je vragen hebt, bellen kan op 06-42140496.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]