[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Je vindt Sushi Time in diverse plaatsen in Nederland waaronder in Haarlem, Leiden en Utrecht, waar we de lekkerste sushi bereiden en bezorgen. Sushi Time heeft naast pick-up & delivery winkels, ook restaurants en een grote catering afdeling. Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft. Voor de winkels in Haarlem, Leiden en Utrecht zijn we op zoek naar een bedrijfsleider (m/v) bij voorkeur met ervaring in horeca en/of keuken.

Jouw rol
Inhoudelijk richt jij je binnen het huidige team op de inrichting van de winkel, de kwaliteit van het assortiment, de bezorg snelheid, de communicatie met en het informeren van de klant en de verkoop in de winkel/ aan de telefoon. Je zorgt samen met je collega’s dat onze bezoekers een goede ervaring hebben en naar buiten lopen met nieuwe inzichten en een grote glimlach op het gezicht. Je weet alles over de producten en de herkomst te vertellen. Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor de organisatie, bezorgers, identiteit, assortiment, kwaliteit, faciliteiten en omzet van Sushi Time. Je werkt actief aan de groei van het team, het concept en de omzet.Je opent de winkel en zorgt dat die er elke dag weer fantastisch bij staat. Je helpt klanten, rekent af, je zorgt dat de omzet groeit door productpresentatie en nieuwe producten en bereidingen. Je bereidt producten in de keuken en laat klanten proeven. Je houdt de dagomzetten in de gaten en signaleert kansen in verkoop en organisatie en werkwijze van het team. Je lost problemen die zich voordoen op en zorgt dat winkel, bezorgers en keuken goed functioneren. Je werkt op week- en weekenddagen.

Jij bent
Je bent een communicatief, klant- en teamgericht en commercieel persoon met een passie voor food. Je houdt ervan klanten alles te vertellen over goed eten en bent een sfeermaker die weet van aanpakken. Je beschikt over keukenvaardigheden en kan inspringen in de keuken. Je hebt ervaring in een Retail omgeving, hebt zicht op en bent betrokken bij actuele food trends, en vindt het leuk om te denken in kansen en mogelijkheden. Bij voorkeur heb je de capaciteit en ambitie om het concept van de winkel door te ontwikkelen en mogelijk uit te rollen in andere steden.

What’s in it for you?
Wij bieden een leuke omgeving met jonge ondernemers in food, een leuk team en de ruimte om te ontwikkelen in meerdere richtingen. Je doet ervaring op in een groeiende pick-up & delivery branche. Een functie van 32 tot 40 uur per week met een passend salaris dat bestaat uit een vast deel en een variabel gedeelte gebaseerd op resultaat.

Sollicitatie?
Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV graag voor 31 juli 2017. Mail naar Job Vogel op job@sushitime.nl. Als je vragen hebt, bellen kan op
06-42140496.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]