Sushi Time heeft inmiddels 12 vestigingen en er komen er meer bij. Sushi Time heeft in totaal 3 restaurants waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 9 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen, waaronder de vestiging in Westwijk. In tegenstelling tot de overige Sushi Time vestigingen, voeren we in deze vestiging naast het standaard Sushi Time assortiment ook een breder concept: Rolls & Bowls. De sushi rollen, burrito’s en broodjes vallen onder het assortiment Rolls. De vestiging Westwijk heeft als eerste vestiging een grote saladebar geïntegreerd waar een groot divers assortiment salades wordt aangeboden, de bowls.

Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot o.a. mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft. We hebben voor vestiging Westwijk een vacature en zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider.

Jouw rol als assistent bedrijfsleider

Inhoudelijk richt jij je als assistent bedrijfsleider binnen het huidige team op:
– De motivatie van het team
– Goede communicatie binnen het team
– Het verbeteren en optimaliseren van de productiviteit
– De kwaliteit van het assortiment.
– De verkoop in de winkel
– De communicatie met en het informeren van de klant
– Het vergroten van de klantentevredenheid

Je zorgt samen met je collega’s dat onze bezoekers een goede winkelervaring hebben. Je weet alles over de producten en de herkomst te vertellen. Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor de organisatie, bezorgers, identiteit, assortiment, kwaliteit, faciliteiten en omzet van Sushi Time. Je werkt actief aan de groei van het team, het concept en de omzet.

Je opent de winkel en zorgt dat die er elke dag weer fantastisch bij staat. Je helpt klanten, rekent af, je zorgt dat de omzet groeit door productpresentatie en nieuwe producten en bereidingen. Je houdt je bezig met de bereiding van de producten, denk aan o.a. sushi rollen en salades maken. Je houdt de dagomzetten in de gaten en signaleert kansen in verkoop en organisatie en werkwijze van het team. Je lost problemen die zich voordoen op en
zorgt dat winkel, bezorgers en keuken goed functioneren. Je werkt op week- en weekenddagen.

Jij bent

Je bent een communicatief, klant- en teamgericht en commercieel persoon met een passie voor food. Je houdt ervan klanten alles te vertellen over goed eten en bent een sfeermaker die weet van aanpakken. Je beschikt bij voorkeur over keukenvaardigheden, maar heb je die niet, leren wij het aan. Je vindt het geen probleem om te helpen met de bereiding van de producten in de keuken. Je hebt ervaring in een retail omgeving, hebt zicht op en bent betrokken bij actuele food trends, en vindt het leuk om te denken in kansen en mogelijkheden. Sushi Time is een groeiende organisatie en bij voorkeur zijn wij dan ook op zoek naar iemand die de capaciteit en ambitie heeft om een rol te spelen in deze groei wanneer we gaan uitrollen in andere steden.

Wat krijg je er voor terug?

Wij bieden een leuke omgeving met jonge ondernemers in food, een leuk team en de ruimte om te ontwikkelen in meerdere richtingen. Je doet ervaring op in een groeiende Take-out & delivery branche. Een functie van 32 tot 38 uur per week met een passend salaris dat bestaat uit een vast deel en een variabel gedeelte gebaseerd op resultaat.

Sollicitatie op de vacature

Heb je interesse in deze vacature? We ontvangen graag jouw motivatie en CV zo snel mogelijk doch uiterlijk vóór 15 mei 2021 per mail. Mailen kan je doen  naar Jesse Tjabring via jesse@sushitime.nl. Mocht je vragen hebben, kun je ook even bellen via 06-42505600 of loop even binnen in de winkel aan het Westwijkplein 5 in Amstelveen Westwijk naast de Albert Heijn.