[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.6″ disabled=”off” disabled_on=”off|off|off”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Sushi Time zoekt collega'sJe vindt Sushi Time in diverse plaatsen in Nederland waaronder in het WTC te Amsterdam, waar we de lekkerste sushi bereiden en bezorgen. Sushi Time heeft niet alleen pick-up & delivery winkels maar ook restaurants en een grote catering afdeling. Sushi Time is een plek waar je kennis maakt met verschillende soorten verse producten die met passie tot mooie sushi rollen worden verwerkt. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft. Voor het restaurant met afhaal en bezorg mogelijkheid in het WTC te Amsterdam zijn we op zoek naar scooter koeriers of koeriers voor op de ebike.

Jouw rol

Je zorgt ervoor dat onze orders op de juiste manier van A naar B gebracht worden. Je bent verantwoordelijk voor het feit dat de order compleet is. Samen met je collega’s plan je in hoe en door wie er gereden gaat worden. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je in de dalmomenten je collega’s meehelpt met het klaarzetten van de orders. Dat je nog geen sushi kunt rollen is uiteraard geen probleem. In eerste instantie kan je ook zorgen voor de toebehoren en ben je een helpende hand in het team. Indien er geen orders te bezorgen zijn help je mee in het restaurant en daarnast met het aanvullen van bepaalde producten.

Jij bent

Je bent een aanpakker en je bent flexibel. Als je aan het werk bent verwacht je ook taken te krijgen ook al is dat meer dan alleen een order bezorgen. Je hebt goede wegenkennis van Amsterdam (Zuid) en Amstelveen. Je bent niet op je mondje gevallen en kunt goed  met de klant communiceren over de order. Stel dat er iets niet klopt dan ben je bereid het uiterste te doen om de klant te helpen in samenwerking met je collega’s.

Sushi Time zoekt bezorgersWhat’s in it for you?

Al met al bieden wij een afwisselende job aan waarbij het de ene dag enorm druk kan zijn in het bezorgen en de andere dag meer hulp nodig is in het restaurant. We zouden het leuk vinden als je niet alleen zelf solliciteert maar ook nog een vriend of vriendin aandraagt. Door vertrekkende collega’s zijn wij op zoek naar meerdere vervangers! We bieden goede verdienste en hebben op alle dagen van de week werk van 17.00 tot 21.00/ 22.00 uur.

Interesse?

Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV. Mail naar Barbara van Son via barbara@sushitime.nl.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]